може да се направи пачка, особено при такива новини като в петък че ПИБ ще фалира, следва срив на акциите
и в понеделник мощно нагоре![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ПИБ са казали, че тези, които не са си изтеглили депозитите, ги освобождават от всякакви такси теглене и прочие и при желание ще им извадят карти също освободени от такси.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Логично - трябва да се отблагодариш на тези, които са те подкрепили.
Според мен ПИБ използваха ситуацията и си направиха един прекрасен ПР.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Черният ПР не знам доколко може да е добър ПР в случая - все пак не е филмова/музикална звезда - за тях наистина е добре дошло да се излагат и правят на маймуни, но за нещо, от което се очаква да е стабилно като институция...![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Пак нейде бях чела, че ПИБ си е спестила 32 милиона от нераздадени лихви.
Ако се има предвид обявените изтеглени суми, по-вероятно е да става въпрос някъде за около 3-4 милиона, което също не е малко, но няма как да са чак 32 милиона
----------
Що да се правят на маймуни, и що да е черен ПР
- прсто с позитивни действия от страна на банката успяха
да обърнат черния ПР в своя полза.
Съвсем дискретно, без много показност демонстрираха увереност и загриженост за клиентите си,
като за тези, които им повярваха имаше и бонуси - това опредлеено прави добра реклама.
Според мен много професионално отиграха губеща ситуация в своя ползва и я обърнаха в печеливша
E сега според мен физически на гише просто няма начин да се изплатят тия суми в рамките на един ден, но пък не спират да дават някаква си позитивна информация, тъй че може да се каже, че все пак някакви адекватни действия сравнително там произтичат.
По-любопитно ми ще има ли трета банка.
Други банки за сега няма никакви, а днес ходих в ПИБ - нямаше жив човек в офиса на банката - нито да тегли, нито да внася
Май в тоя случай банката не участва активно в тая"ркламн кампания" аз не познах, че ще спре да плаща и слава богу. Но какви щети са и нанесли тези мсови тегления, няма да разберем
Сега ще ги спасят споко , Цеко Минев винаги е играл със всички управляващи