Е защо бягаш от най-айляшкия бизнес? И как така хем трудно, хем не натоварва? Цъкането с мишката е лесно, значи нещо друго трябва да прави нещата трудни?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти кажи де, що ми задаваш въпроси ? Стига с тази аристотелова методика, дразнеща е.
Днеска бате, имам две нули в паунда. Една на плюс 22 в друг инструмент и няколко изпуснати, защото единият път не бях в нас, другият път бях в кухнята. Равносметката е, че когато бях пред екраните и видях сигналите, ги взех. Дали ще излязат до таргет или стоп, за дадената позиция пазара ще каже, но напрежение и умора от това няма.
Всичко ти е в главата. Та вместо да обясняваш, колко е трудно да се владееш и разбираш чувствата, започни да четеш как да ги контролираш !
ако някой изкарва пари от работа която не го натоварва едва ли би се отказал от нея поне не и аз![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (01-07-2014)
явно форекса ти е омръзнали ти се занимава с нещо по-екстремно
човек трябва да се занимава само с неща които му харесват
Днеска бате, имам две нули в паунда. Една на плюс 22 в друг инструмент и няколко изпуснати, защото единият път не бях в нас, другият път бях в кухнята. Равносметката е, че когато бях пред екраните и видях сигналите, ги взех. Дали ще излязат до таргет или стоп, за дадената позиция пазара ще каже, но напрежение и умора от това няма.
Всичко ти е в главата. Та вместо да обясняваш, колко е трудно да се владееш и разбираш чувствата, започни да четеш как да ги контролираш !
Бате,очаквам много повече от теб.
Все пак акъл ми даваш чат пат.
Виж сега, ако това е както казваш, трябваше вече да печаташ и то без никакво усилие. Ако не е така значи нещо не правиш както трябва, обясни ми каква е това нещо?Ти кажи де, що ми задаваш въпроси ? Стига с тази аристотелова методика, дразнеща е.
И мен не ме гледай, нещата които говоря не са свързани с моите проблеми, като ми се е счупила колата, виждал съм други счупени и знам как да ги поправя, това не значи, че в момента колата ми е счупена.
----------
Тук едното липсва май, пари не се вадят и това значи, че някъде не излизат сметките с лесното. Супер интересно ми е къде?
На доверие ли трябва да го приемем това? Откъде знаеш, че е така след като преди 1-2 месеца тепърва си въвел промени? Откъде знаеш, че след още толкова няма да правиш нови промени уж за последно?![]()
Единственото доказателство за професионализъм в трейдинга е достатъчно дългата успешна история.
Не е от един два месеца. Доста месеци са, а за доверие изобщо не става дума. Не държа никой да ми вярва.На доверие ли трябва да го приемем това? Откъде знаеш, че е така след като преди 1-2 месеца тепърва си въвел промени? Откъде знаеш, че след още толкова няма да правиш нови промени уж за последно?![]()
Единственото доказателство за професионализъм в трейдинга е достатъчно дългата успешна история.
Единствените промени които правя са свързани с отстоянията на стоп/таргет, заради променящата се волатилност. Всичко останало обаче е еднакво и не се е променяло от години даже.
Единственото доказателство за професионализъм в трейдинга е как живееш
Другото са празни приказки и някакви бележки.