така е няма как нещо да го правиш по задължение и то да върви трябва да носи удоволствие поне някакво![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така става като се следват менторите
Той 100-то не е в голяма грешка, лошото е, че действа само на един пазар и се ограничава към огромни друго възможности, ма менторите са му промили мозъка.
Знаеш ли изобщо какво значи да си фокусиран в това, което правиш? Като караш кола на предела можеш ли да слушаш текста на песента, която върви? Запазването на концентрацията изисква чести "рестарти" през деня включващи пренасочване на вниманието.
----------
Това един пазар е форекс пазара, най-големия такъв в световен мащаб. Дори споменах конкретни цифри кое и защо го правя.
----------
Защото дългосрочната перспектива и статистиката все още подкрепят решение ми![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (01-07-2014)
айде да превеждат бонуса да отделиме малко време за тоя пуст форекс![]()
Какъв предел бе човек, това е трейдинг, успокой се. Физически изобщо не си натоварен, вниманието колкото и да е нужно, особено при теб, то е само на 15 минути и то по няколко секунди реално.Първоначално написано от 100
Знаеш ли изобщо какво значи да си фокусиран в това, което правиш? Като караш кола на предела можеш ли да слушаш текста на песента, която върви? Запазването на концентрацията изисква чести "рестарти" през деня включващи пренасочване на вниманието.
Баровете не придобиват различни размери взависимост от твоите самовнушения. Пробвай се да се наблюдаваш от трето лице и ще видиш, че всичкото това което говориш, че изпитваш е напълно безсмислено и дори вреди.
Ето тук ти казвам какво да направиш, не само да ти констатирам проблема, както ти правиш, без да даваш дори насока за разрешаването му.
Ти не търгуваш целият форекс, а само три инструмента от него.Първоначално написано от 100
Това един пазар е форекс пазара, най-големия такъв в световен мащаб. Дори споменах конкретни цифри кое и защо го правя.
Фючърсният изобщо не е малък. На акциите също.
А пък освен ако не търгуваш с по 1000$+ на пип(и аналогичната им стойност за други инструменти), то размера на пазара не е от кой знае колко голямо значение.
Ти наистина имаш проблем с мисленето си. Но констатирането на проблема и вторачването в него, не го оправят. Оправянето му идва като действаш върху разрешението му.
е все таякогато го преведат тогава мисля да изчакам търпеливо някой добър входа и да го пусна целия по пързалката
![]()
Олег, като е толкова лесно и не съм прав....имаш ли поне 6 поредни месеца читава история?Правиш ли големите пари вече в тая толкова "лесна" електронна игра?
Аз не съм казвал, че е лесна. Прави разлика между лесна и ненатоварваща/айляшка!
Аз ако правех големите пари, нямаше да пиша с тукашните от форумаАма то аз вече не търгувам така, че все тая. Прекратих с трейдинга.