Аз съм в очакване на шиша...ама да видим
още повече че тази седмица ще има доста новини и Драги също ще говори
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На мен ми се привижда още на север. Може би ще атакува за нов връх!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Което е добре за нас, като са в друг ден можем да се възполваме повече от новините.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
и аз това си мисля,че има още много мегдан за нагоре, тук посоката определено си е север и то със силен северен вятър
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
аз пускам поръчки след излизането на новините пазара е бърз доста често предвидим тая седмица ще ми е доста интересна