Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз съм съгласна със Спекуланта и за мен посоката е надоле към свободното падане,само дето не знам къде ще се приземим
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мисля че ДА
определено ще се движат в унисон
но внимателно, особено при евройена,защото Драги ще говори тази седмица
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Тази седмица май Драги няма да е голям фактор, предвид колко данни и новини ще се изкарат - май ще е динамичен период, така и трябва че наближава време за моренце![]()
Тя и леля Джанетщ говори, ама си мисля че батко Марио ще окаже по голямо въздействие отколкот оня суха лелка на курса. Така си мисля.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
при бате Марио движенията са доста по-сериозни
той е мен, айрон мен, кърти и друса всичко наоколо
Липсва ми да ти кажа Бернанке. Тоя човек умееше да се изказва и да оказва влияние на пазара. Виж сега нещо Карни естанал такъв. Доста влияена пазара тая шушумига
Докът джапанките мога да им проспя изявленията вече.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
да,наистина, при Карни има хубави движения
нищо скоро ще има и друга нова звезда и ще има хубави движения