• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Общи теми за Форекс пазара
    • Колко време дневно отделяте за форекс? Част 10

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Колко време дневно отделяте за форекс? Част 10

Затворена тема
    Страница 1 от 19 1 2 3 11 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 1 до 10 от общо 188
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 19-05-2013 13:32 #1 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Моля, изберете категория: - Откажи
      K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 251 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X

Колко време дневно отделяте за форекс? Част 10

Интересно ми е кой колко усилия полага. Поне в първите 2-3години.
      Аз лично отделям около 15-20 мин. на ден за търговия, не са ми необходими повече и средно около 5-6 часа за четене и анализиране(извън платформата).
      Това от понеделник до събота,неделя по-често си почивам.

Виж: Колко време дневно отделяте за форекс? Част 9
      Последна редакция от disel84 : 26-06-2014 на 08:31
      Благодарности  

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 26-06-2014 08:09 #2 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      Благодарили са му 8 272 Пъти в
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от 100 Виж мнението
      На цялото това писана мога да ти отговора много просто - продължава защото вече съм печелил и знам, че мога да печеля по всяко всяко време. Това което правя в момента е да се науча да печеля по начин, който ми харесва.
      Но дори да не бях виждал никога пари от тая работа не бих се отказал лесно в никакъв случай, все някой трябва да се провали, но както вече казах щом си се хванал на хорото играеш го добре или се хващаш на друго. Шансовете за успех в трейдинга са по-ниски от която и да било друга професия заради ниската летва за влизане и така се появяват хората, които си мислят, че ще я разнищят за 2-3 месеца...
      Това, че някога в миналото си печелил или си мислел, че печелиш, не е въобще гаранция за бъдеща печалба. А от трейдинг не се забогатява, което пък на теб ти е целта. А за изкарване на друга заплата, била тя и европейски размер...не е лошо, но достатъчно ли е ?

Ти си над 5 години, не 2-3месеца и все още си доникъде и няма изглед това да се промени...то няма и да се промени, защото от трейдинг пари не се печелят постоянно и по много. Дори във фондовете, където уж отиват с голямо образование и умни хора, НЕ ПЕЧЕЛЯТ от това което ти искаш да правиш. Т.е. цялата статистика и информация е срещу теб. Постоянно ти се казва, че нямаш шанс да го направиш и навсякъде е пълно с хора които доказват тези факти. Един разумен човек, какъвто е необходимо да бъде търговеца, изобщо не би се захванал с такова нещо на първо място.

В миналото имаше хора които се бяха помислили за наистина велики, когато керитрейда беше в силата си. Но керитрейда се ликвидира и всичките псевдотърговци, залязаха. Това си е вид моментна схема, както е била схемата с маймуните и двата тариката които измамили селяните. Нищо повече.

Котенок -> https://postimg.org/image/j7lntin6z/
      Благодарности  

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

4. 26-06-2014 08:57 #3 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      Благодарили са му 10 875 Пъти в
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Олегчо, не знам защо се правиш на интересен и неразбиращ постоянно, печелих съвсем реално и то вероятно суми, които не си виждал. Сега отново печеля, но сметката ми е друга по причини, които многократно изброявам вече. И в бъдеще пак ще печеля, статистиката го казва - 1-2 губещи месеца в последните 25-26. По една случайност съм видял и наживо как стават нещата, а можеше и ти да се убедиш ако се беше отделил за малко от комфорта зад монитора откъдето ръсиш мъдрости ежедневно.
      Съвземи се малко и започни да пишеш смислени и логични неща, другото е просто излагация и демонстрация на наивитет и лабилност...

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

5. 26-06-2014 09:07 #4 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Олегчо, не знам защо се правиш на интересен и неразбиращ постоянно, печелих съвсем реално и то вероятно суми, които не си виждал. Сега отново печеля, но сметката ми е друга по причини, които многократно изброявам вече. И в бъдеще пак ще печеля, статистиката го казва - 1-2 губещи месеца в последните 25-26. По една случайност съм видял и наживо как стават нещата, а можеше и ти да се убедиш ако се беше отделил за малко от комфорта зад монитора откъдето ръсиш мъдрости ежедневно.
      Съвземи се малко и започни да пишеш смислени и логични неща, другото е просто излагация и демонстрация на наивитет и лабилност...
      Батенце, миналото е свършен факт, важно е настоящето и ти от настоящето нямаш нищо да представиш. Миналото не е фактор, навсякъде се говори за това, но ти пак си повтаряш, че си бил печелел в миналото. Ти ако си печелил толкова добре, щеше да продължиш да печелиш. А ти не си продължил.

Твоят познат щом казваш че от 20к е направил милион, толкова и ще му се вържа на приказките. Това е невъзможно. Най-вероятно използва тези небивалици за прикриване на произхода на парите си. От трейдинг не може да се направи такова нещо. Ти самият постоянно го повтарят и даваш за пример фондовете.
      Те хората не могат да бият банковите лихви, онзи направил за 3 години някаква огромна възвращаемост. Да бе, шанса, точно така ще да е

Като искаш да говорим логични и реални неща, стига си давал пример с човек който няма нищо общо с реалността.

Ако можеше да печели толкова много, то фондовете щяха да имат хора като него и нямаше да се борят да бият едвам банковата лихва и то безуспешно.

----------

А и онзи Джейсън същото го апликира, нали ? Ако можеше да се печели толкова много, щеше и той да го прави, но не може и предпочита да води курсове, защото от трейдинг колкото и да си разбиращ и можещ, пари не можеш да изкараш постоянно и много. Той е живият пример за истинската действителност в този бизнес. Ти си тръгнал да ми говориш за успех и даваш пример с човек който прави много над 10-20% годишно.
      Той ако прави дори 20% на година, ще работи за Морган или Куантум и годишните му бонуси ще са половин милиард поне

Благодарности  

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

6. 26-06-2014 09:16 #5 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Каквото е било в миналото това е и сега, само метода е сменен, не знам как да ти го обясня. Пари се правят много, но както сам каза с 20-30к и след години. Домашния трейдър винаги може да прави повече проценти от фондовете, защо трябва да знаеш.
      За другото си прав, бизнеса е много корав и ще се изпотиш много сериозно докато постигнеш нещо.

Джейсън е направил ГОЛЯМ бизнес от обучение, доходите му са масивни и много ясно, че са колкото и тези от търговия, така е решил, така е направил. Освен всичко останало риска се разделя на две, а резултатите му и тези на Акил ги има официално, Акил прави 40% на година с постоянни обеми. Ако не вярваш на такива неща пробвай в някой форум да ти обяснят хората как всъщност стават нещата

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

7. 26-06-2014 09:30 #6 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Каквото е било в миналото това е и сега, само метода е сменен, не знам как да ти го обясня. Пари се правят много, но както сам каза с 20-30к и след години. Домашния трейдър винаги може да прави повече проценти от фондовете, защо трябва да знаеш.
      За другото си прав, бизнеса е много корав и ще се изпотиш много сериозно докато постигнеш нещо.

Джейсън е направил ГОЛЯМ бизнес от обучение, доходите му са масивни и много ясно, че са колкото и тези от търговия, така е решил, така е направил. Освен всичко останало риска се разделя на две, а резултатите му и тези на Акил ги има официално, Акил прави 40% на година с постоянни обеми. Ако не вярваш на такива неща пробвай в някой форум да ти обяснят хората как всъщност стават нещата
      Аз знам, че може, но когато аз говорех същото, ти ме упрекваше и всеки път ми даваше за пример некадърниците от фондовете
      Сега аз ти ги давам и ти отричаш. ЗАЩО ?

Дай линк за този Акил. Че с 40%, пак не се постигат от 20к на милион за 3 години.

Този твоят познат прави близо по 300% на година, а такова нещо е невероятно, осъзнаваш ли го, почти няма досега с реалността ? Нищо, че на месец се падат по едва 12% нарастване, което всъщност трябва и да е с капитализиране.

----------

А метода като си го сменил, значи ти нямаш никаква гаранция, че с новият си метод ще пожънеш някакви печалби. Миналите ти печалби са били базирани на нещо друго. Което още веднъж довежда до идеята, че всъщност в настоящето, ти нямаш нищо налице.

Това е като да кажеш, че щом веднъж съм печелил от бай енд холд, пак ще печеля. Въпроса е след колко време, ще се случи ли отново такъв пазар, че схемата да заработи.
      Има бая хора които си повярваха, че са голяма работа, защото играят в еврошвейцарец за по 2-3пипса и стоп 200. Реално обаче, еврошвейцареца махне ли му се подпирачката от ШНБ, дотам са всичките схемаджии и следват масови фалити.

Благодарности  

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

8. 26-06-2014 09:52 #7 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Oleg Виж мнението
      Аз знам, че може, но когато аз говорех същото, ти ме упрекваше и всеки път ми даваше за пример некадърниците от фондовете
      Сега аз ти ги давам и ти отричаш. ЗАЩО ?

Дай линк за този Акил. Че с 40%, пак не се постигат от 20к на милион за 3 години.

Този твоят познат прави близо по 300% на година, а такова нещо е невероятно, осъзнаваш ли го, почти няма досега с реалността ? Нищо, че на месец се падат по едва 12% нарастване, което всъщност трябва и да е с капитализиране.[COLOR="Silver"]

А метода като си го сменил, значи ти нямаш никаква гаранция, че с новият си метод ще пожънеш някакви печалби. Миналите ти печалби са били базирани на нещо друго. Което още веднъж довежда до идеята, че всъщност в настоящето, ти нямаш нищо налице.
      Явно много те кефи да се правиш на индианец

Давам за пример фондовете и професионалните трейдъри просто за пример, индивидуалния трейдър може да печели и 300% на година, с увеличаване на обемите разбира се, ама от 2к както си правят сметки повечето това е точно нищо. Докато видиш някакви пари за теглене ще минат години, а ти ще работиш всеки ден по сума часове за да можеш да хванеш максимален брой сделки за да стане изобщо. Това за което беше спора по другите теми беше, че на месец 20% се правят много трудно, а някои хора включително и ти твърдяха, че можело лесно много повече.

За резултатите на Акил можеш да провериш сам, всичко е официално, с вдигане на обемите ще прави в пъти повече проценти, а той търгува с 0,5-1% риск.

Моя познат търгуваше тогава с малко повече риск и правейки 10-15% на месец сметките за 3-4 години можеш да ги направиш.

Моя метод съм го сменил преди почти 2години, новия отдавна работи.

Благодарности  

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

9. 26-06-2014 12:27 #8 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Давам за пример фондовете и професионалните трейдъри просто за пример, индивидуалния трейдър може да печели и 300% на година, с увеличаване на обемите разбира се
      След като ти си индивидуален, аз съм индивидуален и тук става дума само за индивидуални, за какво ми даваш за пример хора които нямат общо с индивидуалният трейдинг ? Те не могат да служат изобщо за опорна точка в този сектор от трейдинг бизнеса.
      Противоречиш си и не се усещаш.

Сега говориш същото което и аз, но явно трябваше да напиша и повторя глупостите които ти си писал досега, че да смениш плочата
      Пак добре, можеше изобщо да не направиш подобрение

ама от 2к както си правят сметки повечето това е точно нищо.
      Нищо нищо, колко да е нищо ? Ще намали фрейма, ще включи два-три инструмента вместо само един и ей ти ги 50% за месеца при добър пазар с достатъчно сигнали. Ако е силна годината, като бяха предишните, доста силен профит може да се направи, което до вчера отричаше, а днес вече твърдиш, че е възможен

2000 се управляват по същият начин като 10К€. А 20процента на 10к са си 2к. 2к са 4 големи заплати, а в Пловдив където голяма част взимат между 500 и 700лв, още повече
      Ta не мисля, че е нищо, а просто ти си извън реалността от много време и не забелязваш и отричаш това което става около теб, защото не те касае за момента.

За резултатите на Акил можеш да провериш сам, всичко е официално, с вдигане на обемите ще прави в пъти повече проценти, а той търгува с 0,5-1% риск.
      Той ако иска и без лост да търгува даже. Но това е безсмислено. Похабяване и на време и на ресурс.
      Като губи, и с 1% да е, пак ще губи.

Но поисках линк. Не намирам официален сайт, само фейсбук и канал в ютуб.

Моя познат търгуваше тогава с малко повече риск и правейки 10-15% на месец сметките за 3-4 години можеш да ги направиш.
      Сметките ти ги написах. 12%на месец средно за 3 години са необходими.
      Значи сега вече казваш, че фондовите играчи, не могат да правят висок процент, докато индивидуалните могат, да или не, за да сме наясно ?
      Ако това е така, то излиза че фондовите играчи НЕ МОГАТ да търгуват, за разлика от индивиадуалните трейдъри и ти даде за пример твоят познат. И това е същото което и аз твърдя, а ти постоянно отричаше

Моя метод съм го сменил преди почти 2години, новия отдавна работи.
      Значи 2 години си в пълен застой. Аз това виждам, мислиш си че правиш нещо, но в пари изразено е с нулева стойност.
      А една идея ако няма кой да ти я купи и да я продадеш(разбирай да търгуваш с читави обеми и да изкарваш пари), тя е безсмислена.

Все едно да си мислиш, че като можеш да караш скутерче от 50 или 150кубика, като се метнеш на суперсток 1000 и ще започнеш да въртиш обиколки с времена до шампионите
      Последна редакция от Oleg : 26-06-2014 на 12:35

Благодарности  

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

10. Следният потребител изказва благодарност на Oleg за полезния пост:

L1914 (26-06-2014)

11. 26-06-2014 12:38 #9 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      penman
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      penman не е на линия
      Баннат
      Halus

penman е радост за учите penman е радост за учите penman е радост за учите penman е радост за учите penman е радост за учите penman е радост за учите penman е радост за учите Аватара на penman
      Начислени плащания
      2,756.53 USD
      Благодарности
      1 465
      Благодарили са му 1 077 Пъти в
      766 Поста
      Тук пак здрави счепкване извън темата, разбира се. Трябва да си говори, колко време отделяме за форекс, а не кой
      колко процента печели ( или по-скоро му се иска да печели) и с каква система!

Благодарности  

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

12. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    13. 26-06-2014 12:44 #10 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Немя да се хабя да с цитата и обяснения, само по важните точки - фондове и други големи институции вадят по-малко, защото там най-важното нещо са дроудауните и сигурността, отделно с огромни суми не се работи както ти можеш да работиш вкъщи с 2-3к.
      Всеки един индивидуален трейдър НЕ може да вади повече от 20-30% на месец каквото и да прави освен ако не увеличи риска значително. А 20% си е много и по принцип. Ти нямаш толкова редовно дори с голям риск.

За последните 2 години напредъка ми е огромен без значение, че преди съм теглил пари, а сега не тегля, имам си бизнес и мисля в перспектива, нещо което явно не можеш да възприемеш.

Да се повторя от преди - големите са там където са защото са показали качества, докато не покажеш нещо повече или близко като резултати можеш единствено да се учиш на занаята от тях или да си останеш с мечтите цял живот докато последните на повехнат от самосебе си...

Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

Затворена тема
    Страница 1 от 19 1 2 3 11 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Общи теми за Форекс пазара   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти