Кво ми пука ааааааааааа ?
Като не ти харесва, оди другаде, аман от недоволни
Батенце, как ти се струва, дали говоря сериозно ?![]()
Не, просто си мисля, че този форум си има някакви правила и е редно да се спазват!
На практика то вече никой не пише за форекс? Разходи се из темите и виж сам, но вероятно ти добре знаеш.
После се чудим, защо нито един свестен форекс специалист не пише тук? Скоро вероятно и аз ще се откажа, защото няма от кой какво да науча тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не, просто си мисля, че този форум си има някакви правила и е редно да се спазват!
На практика то вече никой не пише за форекс? Разходи се из темите и виж сам, но вероятно ти добре знаеш.
После се чудим, защо нито един свестен форекс специалист не пише тук? Скоро вероятно и аз ще се откажа, защото няма от кой какво да науча тук.
Ще се откажеш от бонуса ли каза?
.................................................. ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (26-06-2014)
ами питай , може да ти отговори някой колега , трудно се пише книга за форекс , аз познавам един от Пловдив , жалко ако е още жив , колко деца е затрилПосле се чудим, защо нито един свестен форекс специалист не пише тук? Скоро вероятно и аз ще се откажа, защото няма от кой какво да науча тук.
та въпросите си имат и конкретни отговори , ти нали поет беше , така поне помня ..
И кое не е за форекс ? Кое не е по темата ?Не, просто си мисля, че този форум си има някакви правила и е редно да се спазват!
Точно пропиляното време и какво се е правело през това време обсъждаме. Айде чети, пък после недоволствай за бонус
Другите могат да общуват нормално, ти се правиш на серсем, за какво ? Не ти стига въображението ли ?
Последните страници има достатъчно много ценна информация за размисъл, нищо че е под формата на глупав спор.
А Олег, сериозен ли си казваш по въпроса е дългосрочната перспектива?![]()
Абсолютно, как
Дали днес, след месец, след година, резултата ще е същият като сега или по-лош.
Ей питай пенмана да ти каже, че форекса е толкова свит не случайно![]()
Вие направо обсебихте темата с вашия спор. Знаете ли, че в началото на месец май на мен и още двама от форума ни
изтриха подобен разговор. При това не беше спор, а обсъждахме едни системи за автоматична търговия.
Модератор ни цитира правило от форума, че не трябвало да се получава свободен разговор??? Факт е, че другите двама се отказаха и веднага спряха да пишат.
Вие явно имате връзки с модераторите щом не ви санкционират?
Те са у Борда - Фнимавай много с тях, ...Вие направо обсебихте темата с вашия спор. Знаете ли, че в началото на месец май на мен и още двама от форума ни
изтриха подобен разговор. При това не беше спор, а обсъждахме едни системи за автоматична търговия.
Модератор ни цитира правило от форума, че не трябвало да се получава свободен разговор??? Факт е, че другите двама се отказаха и веднага спряха да пишат.
Лично мнение ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Ние даваме факти и примери за нещата които говорим и реално може да се извлече полза. От вашите разговори нямам и помен.Вие направо обсебихте темата с вашия спор. Знаете ли, че в началото на месец май на мен и още двама от форума ни