това е добре че си свикнал на малко пари сега като почнеш да изкарваш повече наистина ще си доста доволен ама и с много пари ще привикнеш и тогава е по-лошотоАма аз нито искам да живея до 100 години, нито се точа да ставам милионер. Вече няколко пъти споделих, че ще съм доволен на 20 -30 долара дневна надница или
500-600 лева месечно. Повече не ми трябва. Доста хора ми се подиграваха, но аз сега живея с под 150 лева и за мен 600 лева ще си е истинско богатство.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не може да се стремиш към посредственосттребе да има големи цели
щот обикновено успяваме да постигнем само една малка част от тях, независимо колко са големи... и общо взето тъй се получава посредствеността... а ако са посредствени целите - провал
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да така е аз за това съм си поставил цел да направя 2 милиона но ще се радвам и на това да постигна половината от тоя успех![]()
Скоро друга песен пееше,по точно искаше да правиш 20 пипа на ден с 1 лот тоест 200 долара на ден.Ама аз нито искам да живея до 100 години, нито се точа да ставам милионер. Вече няколко пъти споделих, че ще съм доволен на 20 -30 долара дневна надница или
500-600 лева месечно. Повече не ми трябва. Доста хора ми се подиграваха, но аз сега живея с под 150 лева и за мен 600 лева ще си е истинско богатство.
Ся кат затри бонуса вече си навит и на десет пъти по малко.
600 кинта ако са богатство за теб не би трябвало така да се отнасяш с бонусната сметка,визирам тактиката ти да трупаш ордери накуп и ако не си в правилната посока ти затрива сметката много бързо.
Пак те питам,какъв беше резултата ти от вчерашното трупане на ордери в контра на евро-долар???
Признавай.![]()
таквоз натрупване ку се прави пак требе да има някакъв вид планhttps://www.google.bg/?gws_rd=ssl#q=murrey+math+lines туй не е лошо за таквиз ситуации
пак може да се занули сметката много бърже де, обаче поне има някакъв реален шанс за печалба
![]()
опаа задръж малко ръчната спирачка дан стане китистрофатова е добре че си свикнал на малко пари сега като почнеш да изкарваш повече наистина ще си доста доволен ама и с много пари ще привикнеш и тогава е по-лошото
моливника всеки ден нови истории съчинява и верно мож да има богата фантазия и да прай конкуренция на лейдито
Емо, пич това е измамно, дори много измамно. Познавам хора, които по едно време много получиха от живота и бяха червиви от пари и се спукаха от всички видове пороци да
черпят с пълни шепи! Ще кажеш, че са заслужили да са щастливи? Обаче най-неочаквано от нищото ги нападна жестоко Съдбата - съвсем тривиално - тежка болест с три букви ( дори не обичам да й казвам името ).
Един по един си отидоха в жестоки мъки и милионите им не ги спасиха. Стигна се дотам, че сега никой не иска да им наследи богатството, защото наблюдателните хора взеха да виждат, че то май носи нешастие.
Ами последния до оня ден се хвалеше, че ще си купува самолет, а сега бере душа и дните са му преброени! От нищото им дойде. Явно има някаква прокоба ли е , справедливост ли е? Когато ти даде повече те прибира по-бързичко.
Ако живееш бедно, то може и да векуваш!............ Да бе да, ... говори ми, ... оправдания на неудачници ...
Много са ти объркани чакрите на тебе, ... мизерствай си на воля щом ти харесва, но спри да цивриш по целия нет, колко си нещастен, ... най-малкото е досадно и никой не го вълнува това ...
Че са излагаш, като мъж пък мисля, че в твоя случай е излишно да го споменавам ...
----------
Аре веееееееее, ... запри малко ....Ама аз нито искам да живея до 100 години, нито се точа да ставам милионер. Вече няколко пъти споделих, че ще съм доволен на 20 -30 долара дневна надница или
500-600 лева месечно. Повече не ми трябва. Доста хора ми се подиграваха, но аз сега живея с под 150 лева и за мен 600 лева ще си е истинско богатство.
Преди малко бучеше, че щял си да си драпаш макарите по островите с безброй мулатки връз тебе .....
Богатство щели да са му 600 кинта ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Накратко ми се струва че не му е във възможностите за сега подобна тактика което води до зануляване.таквоз натрупване ку се прави пак требе да има някакъв вид планhttps://www.google.bg/?gws_rd=ssl#q=murrey+math+lines туй не е лошо за таквиз ситуации
пак може да се занули сметката много бърже де, обаче поне има някакъв реален шанс за печалба
И като човек който уж няма пари и те са много ценни за него прекалено лесно ги губи.
Къв, .. кат на бонуса, и кат на следващия бонус, ... и кат на всички следващи, ... и кат на предишните му сметки, ако изобщо е имал някога такива, че вече така са е увъртял у фантазии, че не помни къде и кво е раздухвал ...Скоро друга песен пееше,по точно искаше да правиш 20 пипа на ден с 1 лот тоест 200 долара на ден.
Ся кат затри бонуса вече си навит и на десет пъти по малко.
600 кинта ако са богатство за теб не би трябвало така да се отнасяш с бонусната сметка,визирам тактиката ти да трупаш ордери накуп и ако не си в правилната посока ти затрива сметката много бързо.
Пак те питам,какъв беше резултата ти от вчерашното трупане на ордери в контра на евро-долар???
Признавай.![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Хубава цел си си поставил,малко скромна може би,но ще я коригираш,като я наближиш.
Обаче на пенман искам да кажа ,може би скоро си решил да не искаш много,щом казват колегите че преди друга песен си пеел,но и само това да искаш от форекса ти трябват познания и план ,а постигнеш ли го от скромните два милиона на колегата те делят само време и оставяне на процент да се натрупва капитала.![]()