Не знам дали си пролича ясно, но аз пожелах успех във Форекса на всички. Същото важи и за усмивките от реални факти.
Бибко, все пак може и да не е някой самотен остров от рода на Феникс в Тихия океан, докъдето даже и транспорт няма.![]()
Не знам дали си пролича ясно, но аз пожелах успех във Форекса на всички. Същото важи и за усмивките от реални факти.
Бибко, все пак може и да не е някой самотен остров от рода на Феникс в Тихия океан, докъдето даже и транспорт няма.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Забелязвам вече за плажове , морета се е заговорило. То май си е време за една добра почивка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не го слушай умрелият от студ в Канада Бибко,той ни завижда отсега.
На острова на който ще ходим с теб живеят около 1 милион души и е посещаван целогодишно курорт и със сигурност има безжичен интернет на плажа.
Пък и да нямаше интернет щяхме просто да си ползваме сателитен такъв,все пак нали и кинти ще летят по него.![]()
да бе да живееш в Канада и да завиждаш на някой който е в БългарияНе го слушай умрелият от студ в Канада Бибко,той ни завижда отсегамалко вероятно ми се струва
И на мен ми се струва, че може да има нещо такова.Не го слушай умрелият от студ в Канада Бибко,той ни завижда отсега.
На острова на който ще ходим с теб живеят около 1 милион души и е посещаван целогодишно курорт и със сигурност има безжичен интернет на плажа.
Пък и да нямаше интернет щяхме просто да си ползваме сателитен такъв,все пак нали и кинти ще летят по него.Задължително обаче трябва да има по какво да хвърчат кинтите.
. За другото се допускат вариации.
----------
Да, обаче тук не иде реч за България................
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ееее-е-е-еех канада, е-е-е-еех канада .. ще продам и старата си лада
да сега видяхДа, обаче тук не иде реч за Българияправ е колегата от топлите острови по-хубаво място няма
![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
то по добре да няма ви фи ........ че няма да остане време за забавление .....цялото внимание ще е насочено към устроиството с ви фи ..........