намаляват още малко качеството и пак обират убава парса тегледах оня ден едни салами пуснали - от бръмбарите и соята чак ягодов цвят им се получил
![]()
намаляват още малко качеството и пак обират убава парса тегледах оня ден едни салами пуснали - от бръмбарите и соята чак ягодов цвят им се получил
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те затова са тука - да правят пари. И трябва да има мерки от страна на държавата. Не е нормално малотрайна стока да имат право да ти я връщат. Каквото си купят да си го продават - намаленията в края на деня, както в другите държави тук са само подобияПравят огромни обороти и изнасят парите от България във Франция, Германия и т.н. Говоря за хипермаркетите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И не само. Като я върнат да не мислиш, че я изхвърлят? Всичко се преработва от едно в друго. А в чужбина не е така.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
тука малотрайната стока е напълно възобновяем източник на трайна и 100 процента рециклируемапример - първо излиза месо у магазина, кот остане - става на пушено месо, кот остане - става на шунка и кренвирши, кот остане - става на салам, кот остане - става на луканков салам, кот остане - става на луканков кренвирш
последните двете може да се преработват до десет пъти
![]()
Забрави за създърмата. И тя от там идва. Същото с хляба. Кот остане се меле и айде в другия.![]()
Много черна картина обрисувахте, и все се надявам да не е 100% истина. Но каквото и да е, не мога да се откажа от яденето.![]()
е то туй основните точки самоинак наистина още бая има
кучешките храни най-евтините даже мисля вместо месо слагат л.йна
щот те кучетата обичат принципно...
па и по-евтинко
ама кът минеш покрай щанда се усеща
хлебеца май по-скоро и той в колбасите да влиза, а не в други хлябче съм виждал "преоценен" по магазините на няколок дена дет не го изтеглят изобщо за рециклиране
![]()
Да ти кажа не познавам кучета домашни дет да ядат какво и да е, а кучешката храна не е толкоз евтина.
Прави ми впечатление, че вече са доста празни магазините, не е като преди, пък и много нагъсто.
Едва ли имат тия нива на печалби както преди, отделно нали им туриха нов закон, да не задържат парите на доставчиците, да не ги дерат с продуктови такси и прочие.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Е ти говориш за малките и квартални магазии, че са зачезнали. Нормално като големите вериги им разказаха играта.Да ти кажа не познавам кучета домашни дет да ядат какво и да е, а кучешката храна не е толкоз евтина.
Прави ми впечатление, че вече са доста празни магазините, не е като преди, пък и много нагъсто.
Едва ли имат тия нива на печалби както преди, отделно нали им туриха нов закон, да не задържат парите на доставчиците, да не ги дерат с продуктови такси и прочие.
----------
Всъщност говориш и за големите същои малкия и големия
Ама е така. И все пак ако няма промоции в големия магазин, предпочитам в кварталното да отида.
Да ти кажа бая се напоявиха вече пак, поне при нас, хлебарници , млекарници и прочие, е нямат удобствата на денонощния магазин, примерно хлебарниците към 16-17 затварят като идпродадат днешното производство.
Отделно, една баба наскоро ме светна, че по центъра кулинарните магазини и закусвални, а там е бъкано поради концентрацията на чиновниците, след 15 часа слагали всичко на половин цена и вече не готвела , ами ходела до там да си пазарува.
Поне тук има положително развитие в тъз област.
Доста добри и плод -зеленчуци се навъдиха.
----------
Че аз на пешеходно разстояние до 300 метра имам Фантастико, пикадили -2 броя, т-маркет и била, един върху друг са - а преди години си имаше само едното фантастико.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark