Абе пич оня ден пазара тръгна срещу теб и ти се разрева като ощипана мома
И търгуваш с някаква мижовна сметка
Ти представи си само говоря ти съвсем сериозно
Търгуваш ли с някоя голяма сметка и тръгне ли пазара срещу теб
и да си 7к или 10 к в минус![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Звездолин (23-06-2014)
Значи все пак излиза, че големите пари са директен израз за качествата на търговеца, така ли ?
И защо някой аматьор с 10-на хиляди би си мислил, че въобще може да стигне висшата лига в трейдинга, след като реалността сочи, че дори и тези с големите акаунти редовно фалират ?
Spekulanta (23-06-2014), Звездолин (23-06-2014)
Ти не бери грижа, аз когато съм имал голяма сметка съм търгувал с доста по-специална стратегия и повече от
20-30 пипса загуба не съм допускал. Текуща загуба имам предвид.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми тогава да минем към въпроса ?
Сега защо я нямаш .
Се питам аз значи си я опукал
Видя ли че не е до парите да ги имаш !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Не съм я опукал на форекс, ако това имаш предвид. Понякога се случват събития, които ни принуждават да
харчим много пари, дано не попаднеш в такава ситуация. В такива моменти човек изобщо не му е до парите.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не, излиза че с малко пари можеш да бъдеш добър трейдър, но с много задължително си. Иначе няма да са много никога. Високата цена не значи непременно качество, но ниската цена гарантира, че качеството ще липсваЗначи все пак излиза, че големите пари са директен израз за качествата на търговеца, така ли ?
И защо някой аматьор с 10-на хиляди би си мислил, че въобще може да стигне висшата лига в трейдинга, след като реалността сочи, че дори и тези с големите акаунти редовно фалират ?![]()
Ако човек има голям акаунт, но влиза в сделки с малки обеми все едно, че е с малко пари и спазва ММ, то
не виждам как ще фалира. Иначе се губят такива пари, особено ако са дошли наготово.![]()
Ако с голям акаунт се влиза с малки обеми то има защо да е така, пари се правят с пари и/или много време.
Ко става форекс нинджии.
Бръндзате ли пазаро.
Я днес го млатим с на теслата дръжката евро-долара.
И Оги ме подведе че върви нагоре сутринта и ми е ударил стопа а она си върви надолу сама и аз цял ден не я поглеждам.
Та така изпуснах да прибера 30 пипа та ся си гледам как си прави корекции и още се джурка ордера.
А иначе сутринта си спорихме с Оги на къде ще оди и я му викам вервай на Звездите надолу ще е,он не верва ама ей го на верно е.![]()
Последна редакция от Звездолин : 23-06-2014 на 17:15
Тези който фалират с големи акаунти , в почти всики случаи за заредили този акаунт с пари не спечелини от форекс, а от друга дейност в която да кажем са били добриЗначи все пак излиза, че големите пари са директен израз за качествата на търговеца, така ли ?
И защо някой аматьор с 10-на хиляди би си мислил, че въобще може да стигне висшата лига в трейдинга, след като реалността сочи, че дори и тези с големите акаунти редовно фалират ?Така че това че си добър в една дейност не означава че ставаш за друга...
Всеки един професионален търговец на финансовите пазари -под това аз разбирам човек ,който се издържа само с тази търговия и печели достатъчно много , в даден етап от кариерата си е бил аматьор ...Което означава че ако разгледаме един аматьор на финансовите пазари, бил той с малка или голяма сметка , е повече от глупаво да кажем че той няма да успее във форекса, понеже не знаем на какъв етап от развитието си като трейдър се намира и дали ще продължи да се учи и ще успее или пък ще се провали си зависи от него