Това се подразбира
Ако няма пари, не може да се вечеря в скъп ресторант, то не е и нужноНо хубавата жена е задължителна, а тя без пари не става определено
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е не че не става - зависи от случая - ако ти предложиш същото, което има тя насреща (физическа хубост) + душевна и умствена красота, поне толкова, колкото нейната, що да не стане? То с пари се купува нещо, за което не може да се направи бартер по принцип.
Ta aко може да се направи бартер, скъпият ресторант наистина не е задължителен, може и с пица от лафка да поминете и малко разходка из парка...Ма не е зле все пак за няколко добри ресторанта да отделиш от парите.. поне като за начало - удоволствието ще е вазимно предполагам.
----------
Бонусите ги превеждат уикендите по принцип, така че имай малко търпение до първия уикенд, ако пак не измислят някакво забавяне, че и това се случва чат-пат.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 01-07-2014 на 17:13
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Жалко, че си закрих демото, защото много ми се търгува а на празни ясли е неприятно.
Инстата имат ли демо? Но на метатрадер 4 да е!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имат: Файл - Отвори сметка (в менюто на МТ4). Мож да си отвориш 5-6, ако искаш. Макар че мен не би ме задоволило демото. Преди време и аз веднъж изпаднах в такава ситуация и си внесох малко реални пари по сметката при един български брокер - не исках да дочаквам бонуса така гледайки над празни ясли.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 01-07-2014 на 17:47
Има и друга логика - на големите фреймове жертваш печалба за да ти е айляк работата, всяко нещо е за сметка на друго. А иначе освен ако не е прекалено малък фрейма няма по-лесен и по-труден, просто е въпрос на вкус.Така е на по-малките графики обикновено се правят повече сделки, но е по-трудно да се печели на по-малък фрейм. Това което съм разбрал не само за търгуването/инвестирането, а изобщо в живота е, че всяко нещо е за сметка на друго и това което изглежда очевидно най-вероятно не е такова
Напротив - през почивните дни не правят преводи, а само в делнични. Аз ще се свържа със съпорта да питам какво става?Е не че не става - зависи от случая - ако ти предложиш същото, което има тя насреща (физическа хубост) + душевна и умствена красота, поне толкова, колкото нейната, що да не стане? То с пари се купува нещо, за което не може да се направи бартер по принцип.
Ta aко може да се направи бартер, скъпият ресторант наистина не е задължителен, може и с пица от лафка да поминете и малко разходка из парка...Ма не е зле все пак за няколко добри ресторанта да отделиш от парите.. поне като за начало - удоволствието ще е вазимно предполагам.
----------
Бонусите ги превеждат уикендите по принцип, така че имай малко търпение до първия уикенд, ако пак не измислят някакво забавяне, че и това се случва чат-пат.
Демо няма да пускам, защото ми е писнало от него.
бонбонукса требе руснаците да го одобрят, па тогаз ще идва сигурноку зависеше само от наште хора тука щеше да е дошъл преди няколко часа
има но-депозит-бонуси една камара бря Пенмане... що не отвориш някой![]()