Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето оттук тръгна разговора - за големината на сметката като предпоставка за печелене на много пари с първата реална сметка и не само първата (но нали такава е темата тук). И колегата 100 спомена, че повечето успешни трейдъри са почнали в един момент да работят с капитали на "инвеститори"; аз го попитах нещо за това и стана дълга и широка, та се стигна накрая пак до началната точка, само че с обвинение в "глупости".
Е затова ми е противен спама - понеже всеки си говори нещо без даже да си направи труда да види за какво въобще се говори няколко поста преди това и в крайна сметка разговорът се обезсмисля, даже и да е имало нещо смислено в него до един момент.
Пп: Тъй че ако беше прочел малко по-назад, щеше да видиш, че може да имаш нужния капитал и без да са е наследствен.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 01-07-2014 на 16:24
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Предполагам знаеш , че е много трудно ( не искам да използвам невъзможно, понеже не съм максималист) да повишиш честотата на сделките и в същото време да повишиш и тяхното "качество" (по-голяма печалба спрямо риск и по-висока успеваемост)
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
На един и същи фрейм да, точно за това говорим. На М15 можеш да имаш примерно 30 пъти повече позиции от на дневна при един и същи риск.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
.................................................. ...............................................
Последна редакция от Звездолин : 01-07-2014 на 20:45
за да отговоря на пост чийто смисъл е достатъчно ясен , и повече от разбираемо какво иска да каже автораЕто оттук тръгна разговора - за големината на сметката като условие за предпоставка за печелене с първата реална сметка и не само първата (но нали такава е темата тук). И колегата 100 спомена, че повечето успешни трейдъри са почнали да работят с капитали на "инвеститори"; аз го попитах нещо за това и стана дълга и широка, та се стигна накрая пак до началната точка, само че с обвинение в "глупости".
Е затова ми е противен спама - понеже всеки си говори нещо без даже да си направи труда да види за какво въобще се говори няколко поста преди това и в крайна сметка разговорът се обезсмисля, даже и да е имало нещо смислено в него до един момент.
Тъй че ако беше прочел малко по-назад, щеше да видиш, че може да имаш 5000$ капитал, и много повече даже, без да са ти наследствени.
не мисля че трябва да чета 3 страници назад всички коментари, все пак не правя анализ и разбор на целия спам до сега
а отговарям на конкретен пост![]()
![]()
Новобранец (01-07-2014)
Така е на по-малките графики обикновено се правят повече сделки, но е по-трудно да се печели на по-малък фрейм. Това което съм разбрал не само за търгуването/инвестирането, а изобщо в живота е, че всяко нещо е за сметка на друго и това което изглежда очевидно най-вероятно не е такова![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Естествено,нормално е разговора да тръгва в различни посоки,и аз прочетох за айляка във форекса казах как се получава форекса да е айляк според мен и разговора се насочи в посока дневна и интрадей търговия.,и нищо чудно в това живи хора сме и водим нормални разговори.
И колко пари си изкарал преди това, за да си позволиш повече качество в тая насока - те това е. А не да ми разправят за разни тренировки по събиране на повече пипсове с малък капитал.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz