На минутка ми се види че ще катери, но докато не затвори бара на Н4 е пускам нищо.
На минутка ми се види че ще катери, но докато не затвори бара на Н4 е пускам нищо.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
тук доста се е покачило тази нощ , а дрои не е имало новини от Австралия
местя си стопа на плюс от петъчната позиция
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гони си целта от 0.9797
на големи пресекулки с лъвски подскоци
на 4Н свещите са хубави и зелени
там го писах май по-нагоре-прави корекция на възходящото движение
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Да Живко тук се изстреля нагоре ...........
Ама все съм че ще поеме надолу
На 4 Н нещо като обърната глава с рамене се получи или греша ?
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
на 4 Н сега като погледнах наистина може да е обърната глава и рамене ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро, озито го дебна за вход на къси мисля че всяко движение нагоре ще лимитирано
Тоя австралиец как се изтреля без мене , чак не ми се повярва като видях , че buy limita не ми е бил активиран за да облажа и аз
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Пуснах едно късичко от 0.9435 да видим на къде ще отиде озито стопче на 0.9447
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Никакво надолу, никакво контрене на импулса. "Който тренд контри, от тренд фалирга".
Есенно време настана, пиповете още не са обрани
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"