Много добре си е кръстил темата-Звездите ми говорят...Не си кръстил добре темата
само е трябвало да добави- и катерицата Беатрикс![]()
![]()
![]()
![]()
Много добре си е кръстил темата-Звездите ми говорят...Не си кръстил добре темата
само е трябвало да добави- и катерицата Беатрикс![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (26-06-2014)
Това обаче изобщо не е фактор и статистиката както си отбелязал го доказва, защото има много хора дори с много повече от 10 години, които така и не успяват да изкарват от трейдинг пари.Много хубав въпрос, може и да съм от многото, но вече имам 5 години стаж, над 2 години история и съм готов да работя още колкото трябва ако се наложи. В момента съм на косъм от успеха, но хипотетично ако приемем, че има шансове за провал то аз съм напълно склонен да ги приема, искам просто да знам, че съм направил всичко по силите си.
Въпроса от който тръгна дискусията беше, че трейдинга е труден занаят, което го доказва статистиката и не можеш да се надяваш за няколко месеца да бъдеш нещо. Всъщност нямаш ли поне едни 6 поредни месеца с нормални дроудауни и резултат си точно нищо каквото и да си мислиш и колкото и близко да ти изглежда целта.
Което иска да покаже, че колкото и време да отделиш, и да си готов да отделиш и колкото и усилия да вложиш, ти пак ще продължиш да фалираш защото статистиката и вероятностите са срещу теб и винаги ще бъдат. Ти нямаш шанс да печелиш от трейдинг. Фондовете също не печелят от трейдинг, а от нещата свързани с трейдинга. zero sum game.
Още повече, че ти взимаш за пример фондовете и трейдърите от фондовете, а те реално са губещи. Тяхната печалба не идва от печелившите сделки, а от комисионните.
И с казаното дотук, кой нормален и с разум, за което ти често говориш, ще тръгне да се занимава сериозно с трейдинг, след като шансовете за успех са 0.000х, а за провал над 99% ?
Ето това е реалността в трейдинга.
Нека бъдем реалисти! Каквото и да правиш, ти няма да успееш да изкарваш пари от правенето на сделки в текущият им вид.
Може да правиш пари от продажба на системи, водене на курсове, семинари за мотивация с примери за успешни трейдъри, на които не може да се докаже историята и т.н. но не и от купуване/продаване.
Защо продължаваш тогава ? НАдеждата ли те кара, че изведнъж от нищото, ще започниш да изкарваш, при положение че всички останали се провалят ? А пък доколкото съм разбрал, не си на принципа днес да вземем, пък утре каквото стане.
----------
Ейййй да имаше една студена зелева чорбичка да сръбна сега
Че и до магазина за кис. краставички не отидох да пийна малко сок от тях![]()
Звезди нема да се хвалиш така публично да не взвме некой да те погледне на криво.
Сипи сол през рамо. Май така се викаше![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
На цялото това писана мога да ти отговора много просто - продължава защото вече съм печелил и знам, че мога да печеля по всяко всяко време. Това което правя в момента е да се науча да печеля по начин, който ми харесва.И с казаното дотук, кой нормален и с разум, за което ти често говориш, ще тръгне да се занимава сериозно с трейдинг, след като шансовете за успех са 0.000х, а за провал над 99% ?
Ето това е реалността в трейдинга.
Нека бъдем реалисти! Каквото и да правиш, ти няма да успееш да изкарваш пари от правенето на сделки в текущият им вид.
Може да правиш пари от продажба на системи, водене на курсове, семинари за мотивация с примери за успешни трейдъри, на които не може да се докаже историята и т.н. но не и от купуване/продаване.
Защо продължаваш тогава ? НАдеждата ли те кара, че изведнъж от нищото, ще започниш да изкарваш, при положение че всички останали се провалят ? А пък доколкото съм разбрал, не си на принципа днес да вземем, пък утре каквото стане.[COLOR="Silver"]
Но дори да не бях виждал никога пари от тая работа не бих се отказал лесно в никакъв случай, все някой трябва да се провали, но както вече казах щом си се хванал на хорото играеш го добре или се хващаш на друго. Шансовете за успех в трейдинга са по-ниски от която и да било друга професия заради ниската летва за влизане и така се появяват хората, които си мислят, че ще я разнищят за 2-3 месеца...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това, че някога в миналото си печелил или си мислел, че печелиш, не е въобще гаранция за бъдеща печалба. А от трейдинг не се забогатява, което пък на теб ти е целта. А за изкарване на друга заплата, била тя и европейски размер...не е лошо, но достатъчно ли е ?На цялото това писана мога да ти отговора много просто - продължава защото вече съм печелил и знам, че мога да печеля по всяко всяко време. Това което правя в момента е да се науча да печеля по начин, който ми харесва.
Но дори да не бях виждал никога пари от тая работа не бих се отказал лесно в никакъв случай, все някой трябва да се провали, но както вече казах щом си се хванал на хорото играеш го добре или се хващаш на друго. Шансовете за успех в трейдинга са по-ниски от която и да било друга професия заради ниската летва за влизане и така се появяват хората, които си мислят, че ще я разнищят за 2-3 месеца...
Ти си над 5 години, не 2-3месеца и все още си доникъде и няма изглед това да се промени...то няма и да се промени, защото от трейдинг пари не се печелят постоянно и по много. Дори във фондовете, където уж отиват с голямо образование и умни хора, НЕ ПЕЧЕЛЯТ от това което ти искаш да правиш. Т.е. цялата статистика и информация е срещу теб. Постоянно ти се казва, че нямаш шанс да го направиш и навсякъде е пълно с хора които доказват тези факти. Един разумен човек, какъвто е необходимо да бъде търговеца, изобщо не би се захванал с такова нещо на първо място.
В миналото имаше хора които се бяха помислили за наистина велики, когато керитрейда беше в силата си. Но керитрейда се ликвидира и всичките псевдотърговци, залязаха. Това си е вид моментна схема, както е била схемата с маймуните и двата тариката които измамили селяните. Нищо повече.