Има малко истина във това. Особено когато се похвалиш. Случвало ми се е и на мене и съм се чудел точно над товаПреди бях пуснал една тема за суеверията във форекса и доста се беше развила, което не е случайно, защото
всички явно сме суеверни в една или друга степен. Аз лично забелязах, че когато се похваля за успешна сделка, като че ли
ми изтича енергията и задължително почвам да губя. Колкото повече си стискам успехите само за мен, толкова по-дълго съм успешен.
Обаче хората сме суетни и рано или късно се разплямпвам и нещата ми се урочасват. Гадно!![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Понякога всичко си втълпяваме, гледайте филма "Тайната", там се говори точно за това.
Човека си има принципи - не споделя сделките си , цитирам : " от съобръжения за сигурност "Олег брато, не виждам как някой ще те окраде тук във форума, ако споделяш какви позиции си пуснал
явно защото е открил ноу хау , което ако бъде издадено ще започнат всички да печелят , и то вече ще спре да работи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
100 (22-06-2014)
По-смешно нещо трудно може да се прочете във форекс форум наистина![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
jivko78 (22-06-2014), malivatha66 (22-06-2014)
Абе колегата пенман пък каза, че като се похвали за някоя успешна сделка и после дръпва назад. И на мен ми се е случвало.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
penman (22-06-2014)
Това не е само при форекса, но там най-много го усещаме, защото губим директно пари. Аз имам просто обяснение - всичко в нас и около нас е енергия и ние непрекъснато я обменяме.
Отрицателна и положителна, разбира се! Когато се хвалим ние предаваме на другите своята положителна енергия, а те тайничко ни завиждат и дори без да искат ни предават отрицателна енергия.
Повтарям - това се случва във всички области - похвалиш се, че си доволен от работата и заплатата си и не мине много време и или нещата западат неочаквано и ти намаляват заплатата или дори може да те съкратят.
Показваш на компанията, че имаш ново готино гадже и всички ахват със завист. След време тя почва да се надува и цупи за глупости и скъсвате от нищото. Хвалите се колко сте здрави и след ден ви тръшва гаден грип!
И т.н.![]()
е то туй по-скоро може да идва от мисловните процеси на човекОТдемек похвалиш се с нещо - и подсъзнателно решаваш, че туй нещо вече е свършена работа и няма ко повече да се занимаваш с него... и отърваш коня евентуално
![]()
Просто си качва скрийншот със сделката на изчистена графика (без индикатори, ТЛ, С/П и т.н.) и без да дава обяснения за причините породили входа и изхода. И така няма вероятност да му откраднат ноу хау- то![]()
![]()
![]()
jivko78 (22-06-2014)
Аз това го наблюдавам в индивидуалните спортове - там често някой много талантлив пробива и постига временно големи успехи и после се срива и с години никакъв го няма!
Това е защото няма психика да задържи успеха! На върха обикновено се задържат някакви "абсолютни пердета" в мисленето, които нищо не може да им разклати психиката!
Погледни и нашата политика - аз ако бях на мястото на Пеевски или Цветанов, отдавна да съм "хвърлил топа" от притеснение, че толкова много хора ме мразят, а те си джиткат и хич не им пука!![]()
навсякъде го има туй - почти у всяка къщасамо кът видиш младите семейства как започват и след няколко години каква е ситуацията
отделно някой кът почне работа някъде или отиде да живее в друг град в началото с какви настроения и намерения е и след три-четири години по какъв начин мисли
![]()