Ами олегчо какво чакаш още,годинките вървят....започвай да правиш по 5к![]()
Ами олегчо какво чакаш още,годинките вървят....започвай да правиш по 5к![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и със копирване на сделки може да се стане успешен лев-меринджейама със сигурност не тъй от форума де...
и там мат'матика трябва и да се работи методологично с големи и дългосрочни цели
ама там и капиталец трябва де... не може с бонбонукса само.. и зарад туй аз поне не съм заинтересован към момента
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Tи имаш ли идея изобщо как се изгражда бизнес и как се поддържа? Дори не ми се занимава да дискутирам при толкова повърхностен начин на мислене...100, ти просто явно не можеш да си оцениш в момента айляшкото състояние и че без да работиш изкарваш пари и наистина нарочно си внушаваш, че нещо те натоварва.
Само, че ти ако не си способен да го направиш, не си мисли, че останалите са също така. Това е най-малкото, неуважение към околните.
Особено в нашата мила татковина. Нагледал съм се на случаи на предприемчиви хора, които доста сили и средства влагаха в бизнес тук и накрая
видяха, че няма да издеянят и зарязаха всичко и възираха в чужбина. Тук ако нямаш много здрави връзки с властта (местна и държавна ) си за никъде.
Вижте сега.
Всеки си има начин на търгуване...това го знаем дали прайсекшън или не няма значение.
Дали някой ще поства анализи или не пак няма значение (поне за мен), но е хубаво като има, така се сравняват теоеии и мнения.
Като цяло исках да кажа, че за мене няма значение комшията колко изкарва, гледам аз колко изкарвам.
Олег брато, не виждам как някой ще те окраде тук във форума, ако споделяш какви позиции си пуснал
П.С. трябва да си пуснем тема за караници. Там който не е на кеф да си го искарва на другите![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
penman (22-06-2014)
Олег е прав, но не че някой ще му окраде предвижданията, а заради прословутата българска завист.Вижте сега.
Всеки си има начин на търгуване...това го знаем дали прайсекшън или не няма значение.
Дали някой ще поства анализи или не пак няма значение (поне за мен), но е хубаво като има, така се сравняват теоеии и мнения.
Като цяло исках да кажа, че за мене няма значение комшията колко изкарва, гледам аз колко изкарвам.
Олег брато, не виждам как някой ще те окраде тук във форума, ако споделяш какви позиции си пуснал
П.С. трябва да си пуснем тема за караници. Там който не е на кеф да си го искарва на другите
Аз например забелязвам, че когато някой има успешни сделки малцина тръгват да го поздравят или похвалят.
Обаче постнеш ли коментар за сгрешена поръчка, то те засипват от уж съчувствени реплики, но иронията си прозира от всякъде.![]()
Ами аз пък ако спечеля ми е кеф да се похваля. Вярно сигурно в този момент някой който е загубил ме псува, ама така показвам че съм бил прав и след като съм разчел знаците съм направил успешна сделка.
По същият начин се радвам ако някой е спечелил, значи е успял да пребори пазара и ако моята позиция е противополжна почвам да търся проблема в моето мислене и къде съм пропуснал.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Урчо,и със копирване на сделки може да се стане успешен лев-меринджейама със сигурност не тъй от форума де...
и там мат'матика трябва и да се работи методологично с големи и дългосрочни цели
ама там и капиталец трябва де... не може с бонбонукса само.. и зарад туй аз поне не съм заинтересован към момента
За да правиш 5к на месец най -малкото паричките ти трябва да са в Оанда
И после да си сигурен в търговските , пардон ,в хазартните си умения
Дай Боже всекиму такова![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Преди бях пуснал една тема за суеверията във форекса и доста се беше развила, което не е случайно, защотоАми аз пък ако спечеля ми е кеф да се похваля. Вярно сигурно в този момент някой който е загубил ме псува, ама така показвам че съм бил прав и след като съм разчел знаците съм направил успешна сделка.
По същият начин се радвам ако някой е спечелил, значи е успял да пребори пазара и ако моята позиция е противополжна почвам да търся проблема в моето мислене и къде съм пропуснал.
всички явно сме суеверни в една или друга степен. Аз лично забелязах, че когато се похваля за успешна сделка, като че ли
ми изтича енергията и задължително почвам да губя. Колкото повече си стискам успехите само за мен, толкова по-дълго съм успешен.
Обаче хората сме суетни и рано или късно се разплямпвам и нещата ми се урочасват. Гадно!
щом са ти ясни нещата взимай мерки кво чакаш там вържи край компутъра някоя глава чесън, пилешки крака или заешка опашкаОбаче хората сме суетни и рано или късно се разплямпвам и нещата ми се урочасват. Гадно!
не се оставяй на злите сили да ти отмъкнат спечелените парички или недай си боже и цялата сметка