Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Какво работиш ти ?
Имах един роднина който работеше в обсверваторията.
Сутрин отива на работа, на обяд се връща и това му беше за целият ден. Никаква работа. Човек на науката.
А аз да съм казал, че се уморявам ? Нали точно това обяснявам, че от седене уморя няма![]()
Че ти само седиш и нищо не търгуваш така ли
Или като търгуваш за нищо не мислиш
Това е доста интересно на фона на безбройните ти изявления колко успешен трейдър си бил.
А пък аз си работя -форекс Това ми е занаята- 10 часа дневно
През останалото време машината ме замества ,така че мога да кажа ,че работя с форекс 24 часа в денонощието
Няма как да не се умориш.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Абе и на стола да седиш те схваща задникаособено ако не е от тея въртящите
. В първата ми работа зад бюро на такъв стол седях. Накрая и лръста ме схващаше, вярно не е като на полето с мотиката или лопата.
аз одве говорех за разликата между гладният човек и човека с златната лъжица.
----------
Сакс кат не си пред компа роботчета ли ползваш? Че нали компа бачкал за тебе.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Бай Стефане, кога съм казвал, че съм успешен трейдър ?Че ти само седиш инищо не търгуваш така ли
Или като търгуваш за нищо не мислиш
Това е доста интересно на фона на безбройните ти изявления колко успешен трейдър си бил.
А пък аз си работя -форекс Това ми е занаята- 10 часа дневно
През останалото време машината ме замества ,така че мога да кажа ,че работя с форекс 24 часа в денонощието
Няма как да не се умориш.
Даже наскоро казах, че не ставам за трейдър
Като търгувам си гледам графиките и толкова, а отделно си имам някоя музика пусната за да не си отвличам прекалено много вниманието от графиките.
Та пак питам, какво точно работиш на този форекс, че даже и се уморяваш ?
От кое точно се уморяваш, след като можеш и легнал да щракаш по клавиатура, както и с мишката ?
----------
Краката ми са на равнището на задника, а тялото ми е полулегнало и главата напълно отпуснатаАбе и на стола да седиш те схваща задникаособено ако не е от тея въртящите
. В първата ми работа зад бюро на такъв стол седях. Накрая и лръста ме схващаше, вярно не е като на полето с мотиката или лопата.
аз одве говорех за разликата между гладният човек и човека с златната лъжица.
----------
Сакс кат не си пред компа роботчета ли ползваш? Че нали компа бачкал за тебе.
Ръцете ми са подпряни на подлакътниците от стола, а дланите на дъската която държи клавиатурата, когато пиша![]()
Аз пък предимно от таблета пиша. Понякога и в легнало положение:р ама когато несъм на работа, а съм си у нас.
![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Е как да не си казвал че си успешен тредър
Ами кой разправяше че си вадел по 0,5 к месечно и по рано като Гриди какви ги приказваше
Ама хайде ,то човек ако не забравя ще полудее
А какво точно работя и да ти кажа трудно ще го разбереш
Най общо казано търся изпитвам и проверявам различни алгортми за търговия
Алгоритмите обикновенно са базирани на някаква стратегия
Стратегията е в нета и така нататъка..........
Интересно ми е ,занимавам се
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Във всичките си постове досега си го твърдял - че си успешБай Стефане, кога съм казвал, че съм успешен трейдър ?
Даже наскоро казах, че не ставам за трейдър
как всяка сутрин ставаш с идеята че сще спечелиш -едни 100 $ през деня ...
как от няколко години си вадиш прехраната само с форекс , и не ти се налага да работиш друго ...
и всичко това след като си изучил -праис екшъна , а останалите вълновиции и тем подобни говорят само глупости, а ти правиш пари ...
Това съм запомнил от теб
Не казвам че съм ти вярвал , понеже на фона на всичкото това биене по гърдите и критики към другите, още повече ако са новодошли във форума -че пред тях си най-велик че ги и обиждаш дажеНе съм видял много анализи направини от теб и постанити във форума , а да щах да забравя ... ти каза преди време , че твоите сделки не ги качваш във форум ОТ СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА СИГУРНОСТ
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
saxsten (22-06-2014)
Бай Стефане, че ти 500$, за успешност ли го имаш ?Е как да не си казвал че си успешен тредър
Ами кой разправяше че си вадел по 0,5 к месечно и по рано като Гриди какви ги приказваше
Ама хайде ,то човек ако не забравя ще полудее
А какво точно работя и да ти кажа трудно ще го разбереш
Най общо казано търся изпитвам и проверявам различни алгортми за търговия
Алгоритмите обикновенно са базирани на някаква стратегия
Стратегията е в нета и така нататъка..........
Интересно ми е ,занимавам се
Успешност е кога вадя 5К и нагореА засега ,все още не го правя.
А това което правиш, определено не води до умора и напрягане.
----------
Че аз какво съм виновен, че всеки си тълкува нещата както му оттърва, без значение така ли са или не са ?Във всичките си постове досега си го твърдял - че си успеш
как всяка сутрин ставаш с идеята че сще спечелиш -едни 100 $ през деня ...
как от няколко години си вадиш прехраната само с форекс , и не ти се налага да работиш друго ...
и всичко това след като си изучил -праис екшъна , а останалите вълновиции и тем подобни говорят само глупости, а ти правиш пари ...
Това съм запомнил от теб
Не казвам че съм ти вярвал , понеже на фона на всичкото това биене по гърдите и критики към другите, още повече ако са новодошли във форума -че пред тях си най-велик че ги и обиждаш дажеНе съм видял много анализи направини от теб и постанити във форума , а да щах да забравя ... ти каза преди време , че твоите сделки не ги качваш във форум ОТ СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА СИГУРНОСТ
Ти да не би да сядаш с идеята, че ще губиш ?
Аз си имам план и стига пазара да ми даде необходими условия, ще го изпълня. Като не ги даде, няма да го изпълня.
Предната седмица имах друга работа и даже не съм търгувал. Тази седмица която идва, за 2-3 дни също имам и други задължения и не знам ще търгувам ли. Но ако седна пред графиките, то ще се целя да си покрия някакъв минимум и да напрявя сделка, но само ако цената ми формира нужните критерии за сигнал, когато аз съм пред екраните. Ако не го направи, няма да имам сделки.
А вълновиците говорят глупости, това е така
Новобранците наистина за нищо не ставатНо е нормално, няма нужда да изкревяме фактите. Дали се обиждат, тяхна воля е.
Анализи за какво ти са или пък чужди сделки ? Аз от чужди сделки, файда не съм видял дори и малка.
Не стоя във форума с очакване фицката или някой друг да напише, дълга/къса от еди къде си, че да вляза и аз като овца
Koйто го прави, тъпанар си е.![]()