е мисленете изморява бре да си напрягаш мозъка непрекъснато как няма да те измориОт какво се уморява ? От мислене и спокойствие ли ?то тогава я кажи какво значи,,психическа умора,, и какво може да я предизвика ако не мисленето и напрягането
![]()
е мисленете изморява бре да си напрягаш мозъка непрекъснато как няма да те измориОт какво се уморява ? От мислене и спокойствие ли ?то тогава я кажи какво значи,,психическа умора,, и какво може да я предизвика ако не мисленето и напрягането
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Специално плочки не съм, но съм направил бая дупки с бош и камбана за конзоли, както и без камбана или пък набивай с 10кг чук заземителни колове...на края на деня умора, на следващият ден умора и в същото време ми се излиза навън, а краката и ръцете и гърба не ме държат, и изпитвам нужда да полегна.
Ей това е труд и умора, а от трейдинга такова нещо е невъзможно да се случи.
Та като ми говорите за психика, айде вземете наистина да видите какво е труд преди да ми философствате глупости, че аман от безделници които се мислят за умни
----------
ВЪОБРАЖЕНИЕТО !!!
Eдни безделници изричат една глупост, започват да си вярват. Хората са податливи на внушения и като видят че някой който изкарва пари, казва, че се уморявал, автоматично онези решават че и те трябва да се уморяват. Започват да си вярват и те
А бе пълен цирк е и най-много се ловят на тези глупости, невежите.![]()
L1914 (21-06-2014)
абе няколко дни скалпирам при един брокер по цял ден и не знам въображение или не се чувствах по-изморен от колкото като съм на работа не винаги нещата опират до внушениеСпециално плочки не съм, но съм направил бая дупки с бош и камбана за конзоли, както и без камбана или пък набивай с 10кг чук заземителни колове...на края на деня умора, на следващият ден умора и в същото време ми се излиза навън, а краката и ръцете и гърба не ме държат, и изпитвам нужда да полегна.
Та като ми говорите за психика, айде вземете наистина да видите какво е труд преди да ми философствате глупости, че аман от безделници които се мислят за умни
----------
ВЪОБРАЖЕНИЕТО !!!
Eдни безделници изричат една глупост, започват да си вярват. Хората са податливи на внушения и като видят че някой който изкарва пари, казва, че се уморявал, автоматично онези решават че и те трябва да се уморяват. Започват да си вярват и те
А бе пълен цирк е и най-много се ловят на тези глупости, невежите.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не ме познаваш, не знаеш колко труд е минал през ръцете ми човек. Още от малък лудият ми баща имаше манията да гледаме земя, животни за да имаме повече. Скапвахме се от труд и вярно имаше, но накрая от деноминацията паричките заминаха. Отделно както каза ти и аз колояе за заземяване съм набивал, имал съшм и 23 часова смяна.Специално плочки не съм, но съм направил бая дупки с бош и камбана за конзоли, както и без камбана или пък набивай с 10кг чук заземителни колове...на края на деня умора, на следващият ден умора и в същото време ми се излиза навън, а краката и ръцете и гърба не ме държат, и изпитвам нужда да полегна.
Така е бил до преди 7-8 години живота ми. Не мисля, че си имал 23 часова смяна да товариш тирове и разтоварваш. Това също съм работил в началото.
Но да не се караме, не ме познаваш, както аз тебе.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Извинявам се, нямах предвид тебНе ме познаваш, не знаеш колко труд е минал през ръцете ми човек. Още от малък лудият ми баща имаше манията да гледаме земя, животни за да имаме повече. Скапвахме се от труд и вярно имаше, но накрая от деноминацията паричките заминаха. Отделно както каза ти и аз колояе за заземяване съм набивал, имал съм и 23 часова смяна.
Така е бил до преди 7-8 години живота ми. Не мисля, че си имал 23 часова смяна да товариш тирове и разтоварваш.
Теб те разбрах, че си от работните
За 100-то и останалите фантазьори на умора говорех.
Kaisyn83 (21-06-2014)
Ми да не се карайте. Дайте малко за деноминацията и за петъшната банка........................Не ме познаваш, не знаеш колко труд е минал през ръцете ми човек. Още от малък лудият ми баща имаше манията да гледаме земя, животни за да имаме повече. Скапвахме се от труд и вярно имаше, но накрая от деноминацията паричките заминаха. Отделно както каза ти и аз колояе за заземяване съм набивал, имал съшм и 23 часова смяна.
Така е бил до преди 7-8 години живота ми. Не мисля, че си имал 23 часова смяна да товариш тирове и разтоварваш.
100, ти просто явно не можеш да си оцениш в момента айляшкото състояние и че без да работиш изкарваш пари и наистина нарочно си внушаваш, че нещо те натоварва.
Само, че ти ако не си способен да го направиш, не си мисли, че останалите са също така. Това е най-малкото, неуважение към околните.
е как човек без да работи изкарва пари100 я кажи каква е тайната да не ти ги носи дядо Мраз парите
![]()
Бе то ко си имаше мозък ,щеше и да се умори
Ама ,като си няма мозък , какво да му се уморява толкова![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване