Важното е да има повод да седне човек на масата и да му е приятно днес а утре ..ами то е утре ....каквото сабя покаже ...пък като ги загубим пак ще седнем на масата ама няма да е толкова весело...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че какво пречи да се оцени кефа и от всяка една сделка ?
Че аз по едно време се радвах на факта, че имах сделки, без значение дали бяха плюс или минус![]()
То като при жените, от всяка можеш да се радваш, но да се чувстваш кофти при реджект е начин на мислене и не е нужно
----------
Ей това е да се живее в настоящето, не в миналото, не в бъдещото, а СЕГА![]()
Niku (24-06-2014)
може да се празнува и към края на месеца като разбереш каква заплата си изкарал![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А колкото до психическия срив.....ако се чувстваш психически лабилен въобще не се захващай с Форекс ... за него трябват железни нерви....нямаш ли ги си обречен на провал.....без значение че досега ти върви търговията..
Това малко ми звучи, като да се кефя всеки ден връщайки се от работа, че съм изкарал още една надница ... Малко в повече ще ми дойде, поне на мен ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Ами даОбщо взето е точно така
Ей тази седмица имам 3 дни в които имам и други неща да свърша и ми е кеф
Хората като дойде петък и се радват, а аз се радвам като дойде понеделник, че ще имам работа![]()
Какво за радост има в удрянето на един лимит? Това не са пари, които ти влизат в джоба, нито са пари на депозит, просто един от многото моменти, които образуват истинския резултат. Ако се радваш много на лимитите няма как и да не си притеснен като удариш стоп.
За да имаш достигнат лимит или стоп(печалба или загуба), значи че е имало някакви условия които са били изпълнени от цената, ти си ги видял, отреагирал си и си направил сделка. Т.е. с тази една сделка се олицетворява целият процес който е необходим и за всички останали. Аз аз ценя всяко усилие/знание/труд което съм вложил за постигането на определен резултат.
Ти си на принципа, че ако имаш едно, трябва да си лишен от друго, а аз съм на принципа, че ако имам едно, мога да имам и друго.
Аз явно щото постоянно имам задачи за поне три месеца напред планирани и затова не влагам излишни емоции в тази посока ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров