Ако има варненци да потвърдят вярността на видеото, но така поднесени кадрите ме навеждат на мисълта, че не затвор, а бесило за управата е верният вариант
Ако има варненци да потвърдят вярността на видеото, но така поднесени кадрите ме навеждат на мисълта, че не затвор, а бесило за управата е верният вариант
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
незнам за смсите но кмета на варна се изживява като телевизиона звезда и имитира че помага на съгражданите си и по тояначин си прави голям пияр![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че кой кмет би изтървал такава златна възможност...
Я някой колега от Варна да каже кого спасяваме по телевизията дават само мангали те доброволци не стават а са първи за помощи
Emil Enchev (23-06-2014)
Ето един разказ от първо лице...
http://kostadin.eu/2014/06/21/%D0%B7...E%D0%B2%D0%BE/
jivko78 (23-06-2014), Emil Enchev (23-06-2014), kypa (23-06-2014)
Абе не съм стъпвал (и скоро няма и да стъпя явно в Аспарухово), но в събота бях на един детски рожден ден със сина ми. Единия от бащите, който живее в Аспарухово от години, точно потвърди всичко което излиза като негативизъм към "уважаемите малцинствени съграждани". Точно техните незаконни колиби за били като бент за водата. Абсолютен хаос и липса на организация за почистването. Почти нямало присъствие на държавни служители (полиция, военни, пожарна, гражданска защита......ала-бала), освен костюмарчета да си правят снимки и да усвояват държавна пара. Само някакви ушеви се подпирали по колите, уж съблюдавали. Все още (събота вечерта) нямало вкарана техника за извозване на земните маси и боклуците. Най-много пострадали и удавени имало от "римляните", които изобщо не се включвали в почистването, а първи хукнали да се оплакват и да искат помощи.
Колко е вярно......не съм бил там и не мога да потвърдя..., но пък звучи най-логично на фона на битието ни![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Emil Enchev (23-06-2014), kypa (23-06-2014)
Аз вчера оставих дрехи, одеала и други подобни неща на един от пунктовете в София...
Може малко цинично да звучи, но не се занимавайте с глупости. Ето имената на жертвите. Като се вземе предвид и районите, в които са регистрирани, може да разберете от кой етнос са. Лека им пръст, но ако вие бяхте загазили, просто щяха да минат и да ви оберат. Както се случи тази и предни зими - закъсали и изоставени коли на магистралата за Шумен. Хората спасени с военна техника. Циганите от селата, северно от магистралата, потрошиха и ограбиха колите им.
http://btvnews.bg/article/bulgaria/i...sparuhovo.html
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
Emil Enchev (23-06-2014), nnikos (23-06-2014), kypa (23-06-2014)
Ми не съм се информирал от какъв етнос са, ама нещата които съм дал така или иначе само ми пречеха та не съжалявам...Може малко цинично да звучи, но не се занимавайте с глупости. Ето имената на жертвите. Като се вземе предвид и районите, в които са регистрирани, може да разберете от кой етнос са. Лека им пръст, но ако вие бяхте загазили, просто щяха да минат и да ви оберат. Както се случи тази и предни зими - закъсали и изоставени коли на магистралата за Шумен. Хората спасени с военна техника. Циганите от селата, северно от магистралата, потрошиха и ограбиха колите им.
http://btvnews.bg/article/bulgaria/i...sparuhovo.html
Иначе напълно съм съгласен. Нищо добро до сега не съм видял от циганите - даже точно обратното...![]()
И сега кратък бюлетин на това, което се случва във Варна, кв.Аспарухово:
След като беше пометен най-елитната улица на града MANGAL Str.
се събра родния политически елит, за да вземе крути и стратегически мерки.
Някои останаха в сянка/седянка:
за да определят кой ще играе пика и кой ще играе коз и кой ще донесе бири за мача довечера.
Други обаче не се стърпяха и разделени на отбор ягодка и отбор боровинка:
се втурнаха към лопатите, кирките и кофите:
"БА*И, не моа се запра от тия амфетамини и редбул" - каза и показа една кака:
Публиката остана смаяна и не посмя дори да се намеси и помогне, а кротко си чакаше да дойдат помощите!
А старейшината първоначално си помисли, че е изтървал момента и свъси вежди:
Но впоследствие разбра, че всичко е под контрол и само негови хора са се заели с проблема:
"Мама ти дей*а, кат маторетка си ма......дръта ама кат симсон дръпаш":
Някои се гнусяха с ръце в джобовете или бяха още снощни, но гласове/електорат са все пак:
Други процеждаха през зъби:"Мамка му и оператор, вече 17-та кофа фръгам, той не може да я фане на фокус, дейййй и мекерето!"
А кмета само рече: "Ти на дрът кръчмар вкинсан сайдер и водка ахелой ли ще пробутваш!"
Последна редакция от D-12 : 23-06-2014 на 16:20