То ако се допусне да имаш няколстотин пипса срещу теб, освен търпение да чекаш, требе и големо дупе(акаунт) да имаш...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Е това някой да чака на губеща позиция няколкостотин пипса срещу него направо не мога да го осмисля.
ШАШ.
Иначе това ми се струва като удобен момент да се строши нещо за освобождаване на напрежението.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най разумно е да се излезе на време. Големите акаунти, за фондовете. Дето два пъти в гдината реверсират позицията си. И играят за 15% годишна доходоностност.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То малко ли е? Влизаш печелиш....излизаш е аз тая седмица оставих една сделка и накрая позор. А беше печеливша. Сега пак трябва да чакам.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Ggbg.....вечерта като гледам е минала повече от добре![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Той джи джи, нема, нема и хоп пусне по някое клипче да се радваме всички по темите![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Нали нали и мене така, като видя дълги женски пръсти и все едно съм ударил джакпота, па ко има и червен маникюр в комбинация с червено червило съм тотал![]()
требе и скил-левела да се гледащот много работи в таз насока се извършват на тъмно и там само туй се види
за стопове и форекс шЪ сЪ говори ли днеска или (пак) само за коври![]()
Toй форекса си е най-голямата парясница, куре
Днес имам да върша една работа, умствена е, обаче нещо не ми се отдава мисленето днес, не знам що тъй
Та се чудя да ида до лостовете или да ида за храна направо![]()
Какво значи скил-левел? Кайпа има много високо технологичен език и не винаги го разбирам?
Бас ловя, че рядко ползва стопове и че е минен инженер или инженер химик?![]()