архивират ги... и трябва да им пишеш на мейла за да ти я разархивират
после можеш да си влизаш спокойно и да си трейдваш
стига само да си пазиш паролата
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Spekulanta (24-06-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
daniwin (24-06-2014)
Мноу бръзи станали преводите, петък след затварянето на щатската наредих, понеделник още слънце не изгряло и скрила пълен, евала ...
Инстата никога не са ми заключвали сметки поради неактивност, а е имало доста такива периоди ... При други брокери ми се е случвало, след поне две предупреждения преди това ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Spekulanta (24-06-2014)
Да ама те се обадиха от кол центъра на Инстата а кол център на Скрила - такова жиотно нема
----------
Хи- хи !
Май те чакат да снесеш яйчице![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Живко тоз телефон да чакаш от умрял писмо по ще пристигнеАз сега влезнах в нетелера няма проблем с логвавенато , но сметката трябва да се верифицира ,като се изпратят сканирани лични документи и отделлно прикаченат сметка към Нетеллер към която ще теглиш към България също се верифицира, като те ти правят микро депозит и после трябва да въведеш сумата му в едно поле.
Имат и поддръжка в София ,мога да ти пратя телефона на личнни ако искаш от който ми звъннаха ,когато имах въпроси към съпорта им
5- пътя им звънях само дрънка :за английски натисни 0 за немски натисни 1 ... за руски натисни 8
Ми натискам 8 -дава заето
Още чакам де![]()
ще излезнат големи пичове тея от инстатаМноу бръзи станали преводите, петък след затварянето на щатската наредих, понеделник още слънце не изгряло и скрила пълен, евала ...
Инстата никога не са ми заключвали сметки поради неактивност, а е имало доста такива периоди ... При други брокери ми се е случвало, след поне две предупреждения преди това ...доста ги критикуваме ама имат и положителни страни
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В нетелера искат 13 долара за да ти пратят реална мастер карта .
Твърдят че навсякъде можело да се пазарува с нея
Твърдят че не искали пари за поддръжка ,а само сметката ти да е пълна .
Ако картата е в долари поне превалутирането ще е по курса на банката и нейния банкомат.
Надявам се да е по малко от 670 пипса както е в скрила.
ами не знам , на мен ми звъннаха от този телефон![]()
а ти защо натискаш 8 , този телефон е за България, има оператор на български ..
ако искаш пиши им на съпорта или пак пробвай да звъннеш![]()
да скрила си падат кожудери от тая гледна точкаВ нетелера искат 13 долара за да ти пратят реална мастер карта .
Твърдят че навсякъде можело да се пазарува с нея
Твърдят че не искали пари за поддръжка ,а само сметката ти да е пълна .
Ако картата е в долари поне превалутирането ще е по курса на банката и нейния банкомат.
Надявам се да е по малко от 670 пипса както е в скрила.ама и те гледат да печелят няма начин
то и аз си активирах скрила и сега какво-да не тегля така ли?.............
и направо ми объркахте финансовата култура
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви