Не е добре така работата. Да вземат да прочетат тогава някой кометар барем да закачат някое пипсче като немогат да търгуват.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
то дори да не може да търгува човек пак ще закачи някой друг пип просто слага позиция без стоп и като прилапа 10 пипа затваря и така докато не усети колеца може и доста доларчета да е дръпнал![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз аероплана си продадох единия, сега и тоя последния, дето спя в него ше шитна скоро, че требе да зареждам картечарката пак, ... ма пък ги познавам иначе всеки път, ... мноу са кефя, колко съм добър ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
malivatha66 (25-06-2014), Oleg (26-06-2014)
Аааааами бъркаш са. Освен ако не повлияе късмета на начинаещият няма как.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
А бе вземи един голям найлон, няколко връзки сезал и ей ти парашут, като парапланер. Кво ще даваш пари за глупости само![]()
Да се отчета кви ги сгомних
Първо Скрила по съвет на Дани си изтеглих паричките
Одрахо ме накъде 12-15 лв за 92 долара трансфер към бг банкова сметка
Като пристигнаха паричките пак по съвет на Дани си унищожих сметката
И сега като влеза в скрила с червена лента пише че сметката ми блокирана
Прочее Дани как сега да си открия нова сметка в долари
---------------------------------------------------------------------------
Второ Живко и нетелер
Значи Нетелер ми се видят малко по нормални
По въпроса с телефона вече три пъти ми званят и се разправям с тях да ми верифицилат сметката за да мога да си заявя пластикова тяхна мастер карта
Значи:Като си влезеш в профил на сметката в нетелер, доло ляво има телефонче на картинка
Цъкаш него и пишеш на кой тел искаш да ти звъннат и практичиски почти веднага ти позвъняват
Почват да мелят на английски ,ама аз ги завръщам на руски
Накратко още не са ме верифицирали
Ма ще почакам, къде да ида![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ти не знаеш ли английски? Всъщност и аз уж го знам, но когато ми говори някой бързо и ако е с индийско произношение няма да го разбера никак лесно.Да се отчета кви ги сгомних
Първо Скрила по съвет на Дани си изтеглих паричките
Одрахо ме накъде 12-15 лв за 92 долара трансфер към бг банкова сметка
Като пристигнаха паричките пак по съвет на Дани си унищожих сметката
И сега като влеза в скрила с червена лента пише че сметката ми блокирана
---------------------------------------------------------------------------
Второ Живко и нетелер
Значи Нетелер ми се видят малко по нормални
По въпроса с телефона вече три пъти ми званят и се разправям с тях да ми верифицилат сметката за да мога да си заявя пластикова тяхна мастер карта
Значи:Като си влезеш в профил на сметката в нетелер, доло ляво има телефонче на картинка
Цъкаш него и пишеш на кой тел искаш да ти звъннат и практичиски почти веднага ти позвъняват
Почват да мелят на английски ,ама аз ги завръщам на руски
Накратко още не са ме верифицирали
Ма ще почакам, къде да ида
Затова предпочитам да си пиша на английски. Няма ли такава опция?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е що са ти вземали 12-15 лева за трансфера след като сметката ти е била левова трябва само такса да ти вземат от 5.80-5.90Да се отчета кви ги сгомних
Първо Скрила по съвет на Дани си изтеглих паричките Одрохо ми накъд 12-15 лв за 92 долара трансфер към бг банкова сметка
Като пристигнаха паричките пак по съвет на дани си унищжжшх сметката И сега като млеза в скрила с червена лента пище че сметката ми брокирана
банковата ти сметка да не е в долари я
е след като си подал да си затваряш сметката що пак се опитваш да влизаш в неяти получи ли мейл че сметката ти е закрита
бях написал затваряш си сметката и след 2-3 дни си откриваш нова
Нещо не мога да схвана каква е технологията? Защо трябва да си закрива сметката, след време да си открива нова?е що са ти вземали 12-15 лева за трансфера след като сметката ти е била левова трябва само такса да ти вземат от 5.80-5.90
банковата ти сметка да не е в долари я
е след като си подал да си затваряш сметката що пак се опитваш да влизаш в неяти получи ли мейл че сметката ти е закрита
бях написал затваряш си сметката и след 2-3 дни си откриваш нова
Каква е делаверата, ако изобщо има такава, защото виждаме какво се е случило при саксофона!![]()