Това го неща вчера не можах да отворя позиция
А ако ми е пред очите всеки ден и ризата от гърба ще ми вземат
На форекс пазара![]()
Това го неща вчера не можах да отворя позиция
А ако ми е пред очите всеки ден и ризата от гърба ще ми вземат
На форекс пазара![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Абе мисля си че ако е при теб доброволно ще си я свалишОбаче има едно правило че трябва да печелиш на пазара за да можеш да вземеш нейната ризка
![]()
222
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
..................... да предположим че съм опитен трейдър
И в акаунта ми имам 10 000 $$$$$ и имам перфектен сигнал
С колко да вляза ?
.................................................. .....
100 $ -0.01 лот
200 $ -0.02 лот
300 $ -0.03 лот
500 $ -0.05 лот
1000 $ -0.1 лот
10000 $ -1 лот
Останалото е от лукагото
ПП Това е за нормален брокер При Инстата умножаваш лответе x 10
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
По мое мнение при добър сигнал си удряш над 1 лот и това е..................... да предположим че съм опитен трейдър
И в акаунта ми имам 10 000 $$$$$ и имам перфектен сигнал
С колко да вляза ?
.................................................. .....
100 $ -0.01 лот
200 $ -0.02 лот
300 $ -0.03 лот
500 $ -0.05 лот
1000 $ -0.1 лот
10000 $ -1 лот
Останалото е от лукагото
ПП Това е за нормален брокер При Инстата умножаваш лответе x 10. РАзбира се от значение е и колко ще е евентуалната загуба и очакваната печалба
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не разбирам аз ли удряш над 1 лос .Това е голямо животно лоса ;;;;;;;;;;;;;;;;;
https://www.google.bg/search?q=%D0%B...2F%3B335%3B315
е то според зависи... може и бая по-малко да е, щот входа може да е организиран на няколко пъти при наличието на толкоз много професионализъмдемек една сделка ку е наистина убава тя се потвърждава на няколко пъти, ако не е чак толкоз убава - може само веднъж да се потвърди
та баш професионалистите (дет печелят по много
) вероятно може би да има таквиз и да разделят входа на няколко пъти и по тоз начин да оценяват надеждността на сигнала
![]()
Блазе им на професионалистите, аз кат аматьорче взимам едно калкулаторче пиша му колко риск , колко стоп, кой инструмент и да смята, че току виж се преуморя .
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не е само до изчисляване на риск. Като си знаеш , че сделката ще излезе си влизаш с двата крака. На инстата както сметката ми няма 300 $ съм си влизал с 4 инста лота като нищо
![]()
е то туй принципно няма как да го знашима фактори дет влияят на ценичката и след момента на нашия велик знаменит ФхоТ
вероятно може би част от професионализъма е да се изкалкулира кога тез фактори имат най-малък относителен дял и тогаз да се жули малко по-дебело
ама чак сто процента не мисля, че мож да се постигне
само към 90 някъде вероятно...
![]()