чака го да се само-"изчисти"![]()
![]()
.................................................. .......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Клоуна е много зъл![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Един си върви из пустинята с камилката си..
по едно време,камилата нещо здала багажа и едвам ,едвам пристъпва!
рекъл човека-на сервиииизз!!!
в сервиза момчето го пита:
-кво ста сега ..разпраяи..
камиларя:
-ами кво а ти кажа...ходи ходи и нещо отказа...мъкне се ама?
момчето:
-на канала...
качват камилата на канала , момчето хваща по здравичък ключ и ....бои през ташаците
и като пушка...камилата дим да я няма...
камиларя се развикал на момчето:
-ееее ами аз сега какво да правя без камила...как да я стигна?
помислило момчето пък:
-НА КАНАЛА!!!!!
...
Идва шефът и пита майсторчето?
- Тоя плати ли за ремонта, бе?
- Не, шефе!
- НА КАНАЛА!
В Бълагария пристигат за концерт Ролинг Стоунс. На VIP зоната на Терминал 1 на летището ги посрещат момичета в национални носии с хляб и сол. Групата слиза по стълбичката, минава по червения килим и се спира до момичетата. Кийт Ричардс взима солничката от питката, изсипва я в шепа и на един дъх я изсмръква.
- Еййй, досега никъде не ни бяха посрещали така!
Срещнали се двама глухонеми и взели да си се оплакват един на друг колко е трудно да си купят презерватив от аптеката, защото аптекарите все не ги разбирали.
- Аз ще ти кажа как става – размахал ръце единият. – Влизаш в аптеката, вадиш го на тезгяха и подаваш парите. Така аптекарят ще разбере какво искаш.
След няколко дни пак се сещнали:
- Какво стана, братле, успя ли да си купиш презерватив?
- Мани, за смях станах. Влязох в аптеката, сложих парите на тезгяха, извадих го и него на тезгяха.
- И?!
- Аптекарят стана и го извади и той; неговият се оказа по-голям и ми прибра парите.
Седи си дядо и чете вестник. Отваря на страницата с некролозите.
В това време минава хлапето на съседите:
- Как е дядо, пак си във Фейса, А ?
Домашна прислужница иска повишение на заплатата. Съпругата не е съгласна и пита:
- Мария, защо искаш повишение?
- Госпожо, има три причини за това. Първата е, че гладя по-добре от вас.
- Кой ти каза!?
- Вашият съпруг, госпожо.
- Ха, така ли!!
- Втората причина е че готвя по-добре от вас.
- Глупости, кой ти го каза?
- Съпругът ви.
- О-о-о, така ли каза – заявила съпругата ядосана.
- А третата причина е, че съм по-добра в леглото от вас.
Съпругата много ядосана през зъби казала:
- И това ли ти го каза съпругът ми?
- Не, госпожо, градинарят ми го каза.
- Колко точно искаш да е увеличението?![]()
Един американец бил във Вегас, спечелил някакъв джакпод и решил да го отпразвува.Научил къде е най-скъпото заведение и отишъл там.
- Добър ден, едно уиски.
- Господине, искам да ви предупредя, че нашето заведение е изключително скъпо.
- Не се притеснявай, а сипвай.
Изпил американеца няколко питиета и поискал сметката, като я видял му се преревало.
- Барман, аз тая сметка не мога да я платя, режи ми дясната ръка, за да не пия повече.
Бармана му резнал ръката.
Случката се повторила и с един руснак, той си тръгнал без крак.
На същото заведение се нанизал и един българин.
- Барман, една голяма гроздова.
- Господине, длъжен съм да ви кажа, че това заведение не е за всеки джоб.
- Недей много да говориш, а сипвай.
Пийнал си нашия човек, викнал сметката, като я видял, станал, изпъчил се, и си тропнал
кура на бара.
Бармана в потрес, го попитал.
- Да го режа ли?
- НЕ уе, да го духаш![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Събрали се три гей двойки в ресторант. Хапват, пийват и лафят. По едно време от първата гей двойка активният попитал:
- Какво бихте направил ако вашата половинка умре ?
- Ако моята гей половинка умре не знам как ще го понеса, но ще го кремирам и ще разпръсна праха му в морето. Така всеки път когато влизам в морето, то ще ме прегръща, както той ме прегръщаше – отговорил пратньора му.
- О колко романтично – въкликнали другите и се разплакали.
Като се поуспокоили, от втората двойка пасивният казал:
- Ако моята гей половинка умре не знам как ще го понеса, но ще го кремирам и праха му ще смеся с пръст и в нея ще посадя красиво цвете. Така всеки път като поливам цветето, ще си мисля за него, а когато разцъфти ще си спомням колко много се обичахме !
- О колко романтично – въкликнали другите и се разплакали отново.
След като се успокоили погледнали третата двойка,но те си мълчат.
- Хайде де, ваш ред е !
Активният от третата двойка се обадил:
- Хайде, кажи ако умра какво ще правиш !
Много притеснен пратньора му се обадил:
- Ако моята гей половинка умре не знам как ще го понеса, но ще го кремирам и … праха му ще смеся с пръст и в нея ще посадя … най-лютите чушки. Когато узреят ще ги изям всички наведнъж!
Всички потресени гледат и не вярват на ушите си:
- Защо ще направиш това ???!
- За да ми пръсне гъза като за последно !![]()
Разговор между приятели:
- Ще се развеждам. От пет месеца женa ми не ми е проговорила.
- Помисли си добре. Такива жени почти не се срещат!.....................![]()