тез ластици на крачолите за ко са - след губеща поредица сделки да не пада акото по килима ли
сега нъл сезона на сватбите ужким:
http://dangerousminds.net/comments/b...n_wedding_pics
Трейдър и Пазар - дели ги само една клавиатура:
![]()
тез ластици на крачолите за ко са - след губеща поредица сделки да не пада акото по килима лиу гащите е истината:
http://olx.bg/bezplatna-dostavka-mzh...2014-i45034947
За тия, които са продали:
За тия, които са купили, ще има дълги гащи...ама другия път
сега нъл сезона на сватбите ужким:
http://dangerousminds.net/comments/b...n_wedding_pics
Трейдър и Пазар - дели ги само една клавиатура:
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дали не ми пробутват силикон.......................
.................................................. ........
screen grab[/IMG]
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Куре , чудя се за кое от двете да ти благодаря
къде ги намираш тези неща бе
----------
ей това да го изтрейдваш Маста ти пожелавамДали не ми пробутват силикон.......................
.................................................. ........
няма стоп , само профит ...![]()
kypa (04-07-2014)
Ех...Хомяк, то на приказка лесно, ама на калпавата овца все нещо й пречи чадо, нале знаешЦитирай Първоначално написано от ~@~ Виж мнението
о Хомяк, ти се появи бре хайванино... де си се скитал, снощи без вечеря ме остави...за спалнята да не говорим-отново ме заряза
айде... Хомяк... къмто кухнята... ако обичаш
....ми аз такова снощи малко имах работа.....ма цял ден.ми са спи не ме питай къде с кого и кво съм прайл.....чистосърдечно аз ги любя безконечно...
айде ще си легаме
беше труден ден
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
kypa (04-07-2014)
Баща отива в банката да преведе пари по сметката на дъщеря си, която е студентка. Банковата служителка го пита какъв да бъде обяснителният текст:
- "Захранване на сметка" ли да бъде?
Бащата отговаря:
- Да, пишете захранване и за пийване.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
На път за вкъщи пиян мислел какво да направи, за да не разбере жена му, че е пил.
“Ще се прибера вкъщи и ще седна да чета, – накрая измислил той. – Жена ми ще види, че чета и ще си помисли, че съм трезвен”. Така и направил. След малко жена му влезла в кухнята и го попитала:
- Какво правиш?
- Чета – отговорил мъжът.
- Идиот – изкрещяла жената -Пак си се напил, веднага затвори този куфар и отивай да спиш!
Уважаема госпожице, свободна ли сте за следващия танц?
- Да
- Може ли тогава да ви помоля да ми пазите бирата?![]()
Пак добре, че ергенските партита не са повлияни от модната вълна на еротичния ексхибиционизъм, че тогава щяха да са едни снимки с едно варио с едно макро
----------
То на това само заглавието му е достатъчно за ВИЦ-ТЪПИЗЪМ
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...-kriza,175395/
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Ала от какво я е спасил, от крах ли![]()
![]()
Тъкмо да си имаме една хубава банкова криза, той и това съсипа! Ахх Боко, Боко със сърце широко
Ха ха ха ,от тук на татък и цяла изборна кампания ни чака .....То на това само заглавието му е достатъчно за ВИЦ-ТЪПИЗЪМ
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...-kriza,17539
да се наслушаме и нагледаме на бисери и простотии............
Траябва здравното министерство да вкара закон за забрана на предизборните кампании...
като изключително вредни за психичното здраве на народя...............![]()
Аз затова съм наложил ембарго на новините вкъщи от повече от 2 години. Само филмчета и документалки с научен характер. То да гледаш българскито новини ако представят нещо положително, а те (репортерите/журналистите) дори не го и търсят вече.
Помня, че преди 1-2 години гледах някакви спортни новини. В международната част даваха кой отбор кой е победил и докъде се е класирал, кой спортист какво постижение е достигнал. Стигнаха и до спорта в БГ и имаше: Боко голмайстор в някакъв махленски мач. Някакъв български футболист, играещ за чужд отбор, си вкарал автогол. Някакви дебилни мутри източили някакъв български отбор. Паднало някакво покривно съоръжение на стадион на ЦСКА след тренировка на детски отбор. И това беше всичко. Добре че нямаше някакво нашенско "дерби" че щяха да вадят статистика и за опандизените и вкараните в болнициИ от тогава и спорта счетох, че е безсмислено да се следи
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
kypa (04-07-2014)