Е такова гадже, за да намериш, трябва да си ГЕЙИЗДИРВА СА ГАДЖЕ:
Да ни пий, да ни пуши, да ней по-ниска от мени, да ней па и много висока, да ней по-малка, или много дърта. Да йе от голям окръжен град, по възможност София. Да ней черна /ромка/, да ней и бяла /шведка/. Да ни слуша Чалга. Да ни слуша и Рап .Да харесва Кубинска музика, ма да не обича сериали .Да има кола, ама такава, че и тя да можи да я кара /за цвета после/. Да обича да ходи на: Балет - 1 път на месец. Кино - 3 до 5 пъти седмично. Открит театър - когато има.Опера от 2 до 3 пъти на месец. Да има компютър.Да можи да мейли по много. Да чати есемеси ,и най важното да готви .Пире. Чисти .Да разхожда куче .Да кара колело, мотор,трактор, камион с ремарке и полуремарке /ТИР/,с ърф и самолет. Да ней от БСП,ма да ней и от СДС. Да можи да носи на пари. Да е Принцеса /ама не Арабска/. Да е каратистка, кечистка, пианистка, масажистка. Да можи да гледа дица, кокошки, овци, пилци, добитък и друга стока. Сига не се сещам за още друго ,ама има.
Ако се намери такова Гадже...ИМА И НАГРАДА !!!
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
kypa (30-06-2014)
Напет младеж се приближава до атрактивна девойка на бара и смело я пита:
- Какво ще пиеш?
Девойката бавно оглежда младежа от глава до пети, усмихва се доволно и му прошепва нежно на ухо:
- Противозачатъчни...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
- Докторе, помогни ми… много е странно това което се случва с мен, но като видя кон и получавам непреодолимо желание да го на*ба…!
- Нека уточним, мъжки или женски?
- Женски естествено… абе… ей! Ти да не ме наричаш педераст…?!
Доктор казва на пациент:
- Не трябва да пиете, да пушите, не трябва да имате случайни сексуални контакти, не трябва да играете хазарт…
- Да, бе!? И колко ви плати жена ми, за да кажете тези неща?!…
Вече няколко дена вали.
Жената е в страшна депресия – само стои и гледа през прозореца.
Ако продължава така да вали, ще се наложи да я пусна да влезе.![]()
D-12 (01-07-2014)
Един катаджия имал много крив ден.
Прибрал се у дома навъсен и казал на сина си:
- Я си донеси бележника !
Малкият много притеснен му го донесъл. Катаджията погледнал вътре видял 20 лева и въздъхнал:
- Слава богу поне у дома всичко е наред !
Пред св. Петър стоят четири мацки. Контролният въпрос е с колко мъже са спали..
- Който ми е поискал, не съм отказвала.
- ОК. Влизай. Търси група I.
- Който ми е харесал…- Група II. Влизай.
- С мъжа си и с любовника.- Група III.
- Само с мъжа си…….
Бясно тракане по клавиатурата…Вдига телефона:
- Шефе, тук една спала само с мъжа си! Какво да я правя?
- Няма заради нея да отваряме нова група. Тегли и една патка и я пращай в трета.
Старшина строява ротата и казва:
- Представете си, че над нас лети самолет, целия от алюмин…
- Алуминий. – чува се глас от строя.
- Кой се обади? – пита старшината.
- Редник Петров!
- Редник Петров, две крачки пред строя! Падни, стани, падни, стани, падни, стани … Как се нарича сега Петров?
- Алюмин, господин старшина!
- Добре Петров, марш в строя! Така продължаваме! На самолета има едрена бомба …
- Не е едренна, ядрена е господин старшина – обажда се Петров.
- Петров, две крачки пред строя ! Падни, стани, падни, стани, падни, стани … Как се нарича сега Петров?
- Едрена бомба, господин старшина!!
- Браво, марш в строя! Така продължаваме! Самолета пуска едрената бомба, лакво ще направите вие!
- Ще спасяваме старшината – обадил се Петров.
- Редник Петров, две крачки пред строя! Браво Петров !!! Всички останали падни, стани, падни, стани …
.................................................. .............................
kypa (04-07-2014)
у гащите е истината:
http://olx.bg/bezplatna-dostavka-mzh...2014-i45034947
За тия, които са продали:
За тия, които са купили, ще има дълги гащи...ама другия път![]()
Последна редакция от D-12 : 01-07-2014 на 16:32
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
kypa (04-07-2014)
- Жена, излизам да пия бира, с приятелите!
- Да, отивай, алкохолик!
- Къф алкохолик, ма? От половин година не съм излизал!
- Мързелив алкохолик!![]()