....... Нали знаеш, че в природата вакуум не съществува, ........ един пада от преяждане - друг го сменя на хранилката ...
----------
Станишев евродепутатин ли ще става, ... и ще заебава партията ...?
Че отдавна не чета и не зяпам новини ...
....... Нали знаеш, че в природата вакуум не съществува, ........ един пада от преяждане - друг го сменя на хранилката ...
----------
Станишев евродепутатин ли ще става, ... и ще заебава партията ...?
Че отдавна не чета и не зяпам новини ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Все се надяваме някой по-читав да изберем, та надеждата умира последна, да се маха от тука да ходи Европа да оправя, да видят и те малко какво ни е на нас тук
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
И аз съм такаВ новините за БГ, само за лоши неща се говори.
Кой, кого окрал, кой кого гръмнал, криза, безпаричие, наводнения и т.н.
Човек направо може да се деприсира и затова и не следя много, много новините от БГАз дори незнаех, че е имало опит за убийство на Пеевски
![]()
Да...внесъл е молба в народното събрание .......
за освобождаване като депутат............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (24-06-2014)
И аз съм такаВ новините за БГ, само за лоши неща се говори.
Човек направо може да се деприсира и затова и не следя много, много новините от БГАз дори незнаех, че е имало опит за убийство на Пеевски
Няма по-добра новина, от лошата новина
нвмнмнмнтдмтдмтд
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (24-06-2014)
Е как така бе, ти Коледа не празнуваш ли!!!И аз съм такаВ новините за БГ, само за лоши неща се говори.
Дали са му отсрочка до следващото Рождество Христово, за да посъбере матрял и за 20-30 калъпа сапун
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
L1914 (24-06-2014)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
А дано, ама надали, загубена е всякаква кауза тука, както Тиквата каза - лош мат'риал ...
А от лош мат'риал нещо читаво няма как да излезе, ... а и се влошава, което е оптимистичната част на процеса, ... т.е. нарастват шансовете за ускоряване на края ...
Викаш, вместо да се мъчим, направо да закриваме територията.![]()