Оня ден ако помниш
когато аз отворих дълъг кабел и обявих че имам дълги тук в форума
Целия форум ми се хвърлиха защо имам дълги
И на какво основание
Но аз бях от малцината дето
Облажих и то здравата![]()
Оня ден ако помниш
когато аз отворих дълъг кабел и обявих че имам дълги тук в форума
Целия форум ми се хвърлиха защо имам дълги
И на какво основание
Но аз бях от малцината дето
Облажих и то здравата![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Беше написал: чертаеш две трендлинии и виждаш къде е началото и края на тренда(туй го разбирам, че неможе да има пробив на трендлията
![]()
и че не нужно да сменяш фрейма)
Пък може и грешно да съм те рабрал и ако те не мързи качи скрийншот за да ни стане по-ясно![]()
Помня.
Еми хората масово се целят в ниското,така че свиркай си.
Аз този ден го бъхтих цял ден и за чии,накрая да гледам на свършен факт как мина и замина.
Срамота за мен!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък от мойта дълга едната половинка още я държа с плюсов стоп та да видим дали шъ има нов връх, но на дневна това доджи ме притеснява леко![]()
Именно заради това доджи затворих я моята цялата ...........
Дълга
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Да, помня и то много добре ,защото бях в твоята посока и ситуация.
Обаче ти не беше убедителен за разлика от @@@@@, която донесе
от девет кладенеца вода, за да ни убеди, че паунда трябва да пада до 1.6500!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем то принципно ако технически до момента говори убедително за една посока и след туй тъничко обърне - таз втората посока се развива изключително бързо и високоамплитудновероятно може би и туй да е било случая - т.е. да сте хванали изненадата нагоре
само че от двайс таквиз случки изненадата веднъж става... другото си върви по тефниката както си е тръгнало отначало...
![]()
За техниката не смея да говоря, защото не съм техничар, но фундамента сием то принципно ако технически до момента говори убедително за една посока и след туй тъничко обърне - таз втората посока се развива изключително бързо и високоамплитудновероятно може би и туй да е било случая - т.е. да сте хванали изненадата нагоре
само че от двайс таквиз случки изненадата веднъж става... другото си върви по тефниката както си е тръгнало отначало...
беше на хиляда процента в полза на паунда! Два дни само добри новини от
обединеното кралство и накрая и това изказване на шефа на Банката им!![]()
е то туй дет му се вика фундамент няма толкоз много общо с посоката на движението обикновеноспекулациите по новините обикновено ефекта е между петнайс минути и два-три часа с много редки изключения (веднъж-два път и годишно примерно) да отидат целия ден
![]()
Това е голям и неразрешим спор - техниката срещу фундамента и може да се сравнява на
вечния спор за кокошката и яйцето! Не е ли така?![]()