и аз мислех да се ориентирам към български брокер но се отказах мисля в алпари да инвестирам струват ми се добриВече нямам никъде освен тук. Но освен бенча съм минал и през СТС и традера. Това малко ли е?
Навсякъде ставаше някакъв гаф и си измиваха ръцете, че ме разбират, но не зависело от тях!
Всъщност всички брокери имат една "желязна точка" в договора - При спорове между брокера и клиента, по
които не може да се стигне до общо съгласие се приема брокера за прав! Не го формулирам точно, защото е завъртяно и засукано, но адвокат ми изясни,
че е точно така! Исках да съдя едните, че ми затриха едни поръчки от историята, а по договор са длъжни да я пазят, но добър адвокат ми каза, че
тия имат толкова пари и могат да точат делото с години, а дотогава аз ще изхарча сума ти пари за съдебни такси и експертизи. Просто нямало смисъл!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
http://www.alpari.co.uk/products/pro...mparison-table
----------
Между другото Саксо Банк имат МТ4 без изискване на минимален депозит.
Аз днес си свалих демото да го пробвам и има бая инструменти за търгуване.
http://www.saxobank.com/trading-platforms/saxo-mt4
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (16-06-2014)
Знам ги Саксобанк и дори мисля, че точно бенча ги рекламираха и представяха в България.http://www.alpari.co.uk/products/pro...mparison-table
----------
Между другото Саксо Банк имат МТ4 без изискване на минимален депозит.
Аз днес си свалих демото да го пробвам и има бая инструменти за търгуване.
http://www.saxobank.com/trading-platforms/saxo-mt4
Нямам наблюдения за тях, но не бях чел добри отзиви от наши трейдъри. Много инструменти не значат, че
брокера е добър, не се заблуждавай!![]()
Изобщо не се заблуждавам от това че има много инструменти.
Може да се интересувам просто от тези инструменти и за това да ползвам демото им...
И както ти казах я не гоним 20 пипсчета така че и спреда не ме бърка колко е особенно кат говорим за 200+ пипа от ордер.
И си представи кат нацвъкам 20+ такива ордери накуп в един момент и кат пък докат се джуркат дългосрочно взема че и му правя краткосрочни контри с още ордери и си помисли ся що се оглеждам за брокери от ранга на Саксо банк за кат дойде време да ги плаща всичките тези пипсове.
Панимаеш.![]()
Ти нали уж си запозна с валутната търговия преди месец или греша? Защото с това изказване, че ще гониш 200 пипса и нагореИзобщо не се заблуждавам от това че има много инструменти.
Може да се интересувам просто от тези инструменти и за това да ползвам демото им...
И както ти казах я не гоним 20 пипсчета така че и спреда не ме бърка колко е особенно кат говорим за 200+ пипа от ордер.
И си представи кат нацвъкам 20+ такива ордери накуп в един момент и кат пък докат се джуркат дългосрочно взема че и му правя краткосрочни контри с още ордери и си помисли ся що се оглеждам за брокери от ранга на Саксо банк за кат дойде време да ги плаща всичките тези пипсове.
Панимаеш.
малко ме учудваш? Доста наивно и абсолютно непрофесионално. Правиш грешка и вероятно се дължи на това, че в момента разполагаш
с много пари и ти е широко около врата, а морето изглежда до коляно! Обаче такива съм ги виждал много през годините и нямаш идея колко
бързо може да те приземи пазара! Вземи се замисли добре преди да хлътнеш в капана с двата крака! Форексът не е за всеки и не е никак
шега работа!![]()
А бе пич,първо много погрешно си ме представяш,второ изобщо си нямаш на идея аз какво правя и как го правя.Ти нали уж си запозна с валутната търговия преди месец или греша? Защото с това изказване, че ще гониш 200 пипса и нагоре
малко ме учудваш? Доста наивно и абсолютно непрофесионално. Правиш грешка и вероятно се дължи на това, че в момента разполагаш
с много пари и ти е широко около врата, а морето изглежда до коляно! Обаче такива съм ги виждал много през годините и нямаш идея колко
бързо може да те приземи пазара! Вземи се замисли добре преди да хлътнеш в капана с двата крака! Форексът не е за всеки и не е никак
шега работа!
Трето няма смисъл да се напъваш само заради мизерният бонус да се изказваш наляво и надясно сакън да не изпуснеш 30 стинки.![]()
Напротив - имам идея, защото ти още в началото подробно ни обясни с какво се занимаваш и дори богат снимков материал пусна из темите.
Няма лошо, всеки обича да се хвали с нещо, а това със скъпите коли и хубавите жени е често срещано при сегашните млади хора!
Не съм очаквал да ми говориш за култура и изкуство. Ако ти се вижда бонуса "мизерен", просто спри да пишеш, защо непрекъснато го повтаряш от
една седмица? Като те чета как си мениш коренно мненията вече си мисля, че целия сервиз пишете от един ник! Успех!![]()
Това нещо не го правят и хора с 200к акаунти, а 200 пипса или 20 пипса, важно е стойността им, която се определя от риска или размера на стопа. Не знам как ги мислиш тия работи особено след бързия край на първата сметка, но за пореден път ти казвам, това е много сериозен бизнес и се иска да си професионалист за да можеш да измъкваш регулярно пари от други професионалисти срещу теб.Изобщо не се заблуждавам от това че има много инструменти.
Панимаеш.
L1914 (18-06-2014)
Откъде пък си измисли че първата ми сметка съм я занулил.Това нещо не го правят и хора с 200к акаунти, а 200 пипса или 20 пипса, важно е стойността им, която се определя от риска или размера на стопа. Не знам как ги мислиш тия работи особено след бързия край на първата сметка, но за пореден път ти казвам, това е много сериозен бизнес и се иска да си професионалист за да можеш да измъкваш регулярно пари от други професионалисти срещу теб.
Изобщо няма изгледи това да се случи!!!
Spekulanta (16-06-2014)