аз до сега не съм прибягвал до такива работи вкъщи само по дискотеките ама за всяко нещо си има време и място![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еееее няма се бием с компютъра Я , просто няма да е честно да се биеш с вързано кучеАко пазар ти е отнесъл стопа е най-добре да отнесеш и ти неговия , но едва след като си осъзнал грешката си и играеш по неговите правила следващия път
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хайде, малко остана и ще видим какво се случва с основните валутни двойки, което ще ми даде представа за
евентуален гап при златото! Защото то много ме интересува! Жалко, че трябва да го чакам до един часа, но
поне ще съм подготвен!![]()