Над 90 е успешен![]()
![]()
мъ и туй не означава да отваряш по 20-30 позиции дневно
![]()
Над 90 е успешен![]()
![]()
мъ и туй не означава да отваряш по 20-30 позиции дневно
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Успешна сделка е тази която като теглиш чертата да си на Плюс, ако успееш да извлечеш максималното то дадена сделка тогава е перфектната сделка.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Успешна сделка е тазислед която ти се налага да одиш до банкомата
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
До колкото знам 87% е максимума за който съм чел.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
незнам колко процента, ама големите играчи които спекулират на паара, може и 100% да хващат.
не е изключено. така че тея 87%..... все тая. Аз съм на мнението има ли плюс успешна е. поне за сега.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Има такива дето са и над 100%![]()
![]()
мъ там ги гонят здраво едни с белезници
![]()
но и редовно след това просто си ги харчат на вън
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки с неговите цели и възможности![]()
![]()
както съм писал друг път , да не се опитваме да носим чужд багаж
![]()
![]()
![]()
То е ясно, че крайния резултат трябва да е плюс.
ьььььь