Не съм с икономическо образование, но ако съди по икономиста, който ни е финансов министър още дълго щеще правим това упражнение, за да достигнем до нещо, та не мисля че е загуба за мен.
Не съм с икономическо образование, но ако съди по икономиста, който ни е финансов министър още дълго щеще правим това упражнение, за да достигнем до нещо, та не мисля че е загуба за мен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само три години го правим. Пици ядем. Проблеми ли имаш? Има още много лелки и бабки, дето са влюбени в него, и сляпо вярват в розовото утре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Човекът е кадърен,с добро образование и постижения.Друго ми е мнението за двамата му предшественици (единият от които с 11 хотела) ,които оставиха огромни дългове при стабилна икономика.Но да не задълбаваме темата това си е лично мое мнение.![]()
И аз не съм с икономическо образование,даже нямам и висше.И не се притеснявай да питаш каквото и да е независимо дали някой казва,че спамиш.Напоследък малко останахме и се радваме на всеки новодошъл.
Отбора се поувеличи. По едно време бяхме трима. Нямаше за какво да се излъжем. И аз нямам икономическо образование, но това не ми пречи. Дори съм по-добре от някой икономисти. Щото 8 години активно работех като управител на фирма! Сега гледам малко отстрани, и не мога да проумея много неща от нашата действителност.
Кажи ми постиженията, че аз такива не виждам.
Братът на Милен Велчев да има хотели, той като дойде тук не дойде гол и бос от гората, а с доста пари настрана.
А тогавашната ситуация като се правиха брейдитата беше нещо подобна на ситуацията в Гърция в момента.така че за каква стабилна ситуация си говорим като влезе управлението на ндсв.
Прочети малко цифри от новата ни история.
Много са ми интересни постиженията на Симеон Дянков, особено за работата му в развиващите се икономики.
И защо да не я задълбаваме това си е икономически спор.
Икономист в световната банка на мен лично ми звучи респектиращо.Развиваща икономика ли сме ние 4е да търсиме такъв човек.Тои е тесен специалист по кризистни мерки , в такъв и отедел е работел доколкото знам.Е след тази криза и задаващата се нова оставям ти да прецениш кои би взел неговият пост по-успешно.За криза като тази в Гърция пък вобще неможе да се говори с 5 пъти по-малката ни икономика и лев като валутна единица.
Защо сте останали толкова малко?Толкова ли е голям процента на губещите?Или просто печелившите се смишават
Ако е уместно да питам вие какъв доход си докарвате и с какъв капитал?Колко време и пари ще са ми нужни за начало?И ако може малко информация за този маржин,че четох и неразбрах съвсем.Може ли без него?Малко мн станаха въпросите,но съвсем не са всичките![]()
![]()
Novak, поне не са правили големи грешки. Щото нищо не са направили до край. Но ако орежат субсидиите за земеделието догодина, няма да изкарат мандата. За две седмици след изборите, и най-големите им потдръжници по селата, сега ги псуват!
Икономист в световната банка - не означава задължително добър икономист, може да си работил там 2 години -но какво от това познавам двама такива, едната фиоложка замина със стипендия на фондация фулбрайт, към стипендията има след първата година -задължително работа година и половина работа в световната банка, другият когото познавам също е с хуванитарно образование и направиха по 4-5 години работа в световната банка, но това не ги прави добри икономисти, Дянков е пред тях единствено с икономическото си образование, така че въобще не ми звучи чак толкова велик, кризисен щаб -виж в кои страни е работил и после ще си говорим./Първия случай който ти цитирах 2 години оправяше икономиката на Казахстан , но св то и звучи адски респектиращоИкономист в световната банка на мен лично ми звучи респектиращо.Развиваща икономика ли сме ние 4е да търсиме такъв човек.Тои е тесен специалист по кризистни мерки , в такъв и отедел е работел доколкото знам.Е след тази криза и задаващата се нова оставям ти да прецениш кои би взел неговият пост по-успешно.За криза като тази в Гърция пък вобще неможе да се говори с 5 пъти по-малката ни икономика и лев като валутна единица.
Защо сте останали толкова малко?Толкова ли е голям процента на губещите?Или просто печелившите се смишават
Ако е уместно да питам вие какъв доход си докарвате и с какъв капитал?Колко време и пари ще са ми нужни за начало?И ако може малко информация за този маржин,че четох и неразбрах съвсем.Може ли без него?Малко мн станаха въпросите,но съвсем не са всичките![]()
, в момента бачка в частна фирма в Швейцария за отскок е супер, но дотам./
А кризата за която говорех когато се направиха брейдитата беше по време на управлението на НДСВ, и понеже те оставиха 10 млрд резерв БСП И ГЕРБ, сега има какво да харчат, но както излиза резерв е останал само колкото да се плати дълга догодина.
Какво мислиш откъде ще се плати тоя дълг и каква е позицията на Дянков.
А за форекса малко ли сме много ли сме незнам, според мен малко хора се занимават с това и общността не е голяма.
Време много ще ти е нужно и не започвай с пари, които не можеш да прежалиш -пиши ги разход в обучението.
Относно дохода всеки ще ти напише различно зависи от прекалено много фактори и не можеш да го сложиш под общ знаменател, виж какви са ти целите.
Ето ти за маржин от уикепедия
Маржин (на английски: Margin) във финансовата теория и в практиката на капиталовите пазари обикновено означава сумата пари, която се депозира при брокер, предназначена за покупка на ценни книжа, като за целта освен депозирания маржин, клиентът използва и заемни средства, предоставени от самия брокер. Икономическият смисъл от използването на маржин се състои в това, че клиентът има възможност да реализира печалба върху цялата открита позиция, като същевременно ограничи инвестираната сума пари до размера на внесения маржин.
А без парички не може
Но теб предполагам те интересува ливъриджа.
Питай си споко, и аз много питах в началото и тук научих доста неща.
Затриха много направено по земеделието, първо Калинка, сега втора серия ще гледаме.