Какво ще правят при нас ,
тук на "хляб и сол" ги държим ...
от тук гледат към Европа , ние само трябва да ги пропускаме .
Какво ще правят при нас ,
тук на "хляб и сол" ги държим ...
от тук гледат към Европа , ние само трябва да ги пропускаме .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
тука условията за "започване на бизнес" са по-лекиняма съд, няма прокуратура, няма полиция, дет ги има са изключително евтини
по юропата не е тъй
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имаш предвид определени видове "бизнес "![]()
в който те са се специализирали![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
kypa (15-11-2014)
естествено... внос на кисели краставички от Иран примернопо юропейския союз търсенето на такъв вид кисели краставички е бая голямо, само дет има разни изисквания там на границата у бурканете да има само краставички...
и тука се намесват вече наште и "вносните" бизнесмени
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (15-11-2014)
Понеже от Брюксел гледат на България като на колония и се гаврят с нас аз с огромна радост посрещам всеки сигнал за разпадане на ЕСда не говоря, че това е добре и за моите къси евраци
.
и мен не ме кефи еврейовския съюзтоз вторичния статус нашенския навсякъде го има, ама у ЕС-то не получаваме почти нищо реално срещу него
даже напротив...
Без ЕС, държавата щеше да е по-корумпирана, по-бедна и хората по-трудно щяха да емигрират в запада, да работят там и да пращат пари на близките си в България. Да, не забравяме, че тези пари, които те пращат се равняваха на няколко милярда годишно.и мен не ме кефи еврейовския съюз тоз вторичния статус нашенския навсякъде го има, ама у ЕС-то не получаваме почти нищо реално срещу него даже напротив...
аз нищо не получавам като превод от чужбина така, че и аз нямам нищо против да се разпада ЕС-то..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
сега до 2018 или коя година беше, нали ни отпускат доста милиарди за усвояване
ама си завси от нас, какво ще усвоим![]()
програмния период е за 7 години до 2020-та като предварително казаха, че първите две години са нулеви.. т.е. колкото получим, толкова и ще внесем.. и най-малката глоба ни изкарва на минус..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
jivko78 (15-11-2014)