добро утро на всички и успешен нов мвсец
честито на тези дето са останали верни на мечата идея
аз вече се обърквам кое е тренда кое корекцията,
то май е въпрос на гледна точка
но здраве да е![]()
добро утро на всички и успешен нов мвсец
честито на тези дето са останали верни на мечата идея
аз вече се обърквам кое е тренда кое корекцията,
то май е въпрос на гледна точка
но здраве да е![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (02-06-2014)
Цената на дневна в момента е заформила един рейндж от 0,92 до 0,94 , ще видим на къде ще пробие и тогава ще има повече яснота,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добър ден и успешен месец!
То малко е сложно в случая да се каже кое е тренд и кое корекция, защото по принцип всички вълни са корективни - импулс няма.
Така че единственото вярно поведение за мен е да се търгува по прайсекшънско - каквото забележиш - търгуваш, прибираш парите и после ловиш следващия сигнал. Такова ми се вижда на мен положението.
На този етап картината е неопределена със този спад под 0,9270
https://charts.mql5.com/4/863/audusd...trades-plc.png
Ами да, тук можем само да чакаме достигане на подкрепата, за да видим какво ще е поведението и на нея.На този етап картината е неопределена със този спад под 0,9270
https://charts.mql5.com/4/863/audusd...trades-plc.png
Oпределено е така и то от доста време при озито - супер неориентирани движения. Аз обаче понеже така или иначе съм заложила занадолу няма да си пипам късите - ще си чакам най-търпеливо 0,9140-50... макар че много му е зор като гледам..Добър ден и успешен месец!
То малко е сложно в случая да се каже кое е тренд и кое корекция, защото по принцип всички вълни са корективни - импулс няма.
Така че единственото вярно поведение за мен е да се търгува по прайсекшънско - каквото забележиш - търгуваш, прибираш парите и после ловиш следващия сигнал. Такова ми се вижда на мен положението.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Биковее, готови ли сте за новия тест на 0,9200 ????Грррррррр
![]()
Според мен се готви нов връх .........
Но всеки сам преценява 0,9335 го влече като магнит
Това е моята гледна точка ....
И най вече лично мнение !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
nnikos (02-06-2014)
Магнит е и нивото 0,9200, а и е по-близо, следователно ще го дръпне по-силно
пп. ако не вярвах, че ще тества 0,92 тук щях да купувам![]()
Тук ти сам си преценяваш .............
Нали знаеш тук всички даваме мнение но всеки си действа както намира за добре![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
nnikos (02-06-2014)