Едно е ти да си го мислиш, друго е околните да ти го признаят и да го мислят за теб
Едно е ти да си го мислиш, друго е околните да ти го признаят и да го мислят за теб
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то това е, че аз не го мислех, то просто се оказа така
С хора които отричат парите и прогреса и са срещу израстването, не се намира общ език.
Такива индивиди са много болни и не знам дали имат оправяне.
Единият имаше и задължения и продължаваше да ми обяснява, как парите не били важниПълен кретен !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
парите са важни, но когато се превърнат в самоцел, а не в следсвие от нещо, рядко се получават нещатаЕ то това е, че аз не го мислех, то просто се оказа така
С хора които отричат парите и прогреса и са срещу израстването, не се намира общ език.
Такива индивиди са много болни и не знам дали имат оправяне.
Единият имаше и задължения и продължаваше да ми обяснява, как парите не били важниПълен кретен !
Да за сътвориш нещо авторскоЧовек, които мисли за развитие рядко може да има общи теми с друг, които присхически се е установил вече за цял живот.
Олег, малко грубо си го описал, но си много близо до истината, повечето недейни и мързеливи хора отричат парите и възможнотите за успех просто защото гроздето е кисело и пътя до него не е достатъчно лесен.
при успелите хора парите са следствие от успеха...........а не са критерий за него..........![]()
Съмнявам се това дали е така. Във всеки бизнес, главната цел е по-голямата печалба и по-ниските разходи. Всичко е насочено в тази насока.
Ако не е така, то печалбата ще е по-скоро на добро стечение на обстоятелствата и ще зависи повече от късмета, отколкото от самият продукт, какъвто и да е той.
не можеш да сложиш етикети , че хора които не ламтят за пари са "мързеливи"..............оставя м ви защото чак толкова не ми се философства....Да за сътвориш нещо авторскоЧовек, които мисли за развитие рядко може да има общи теми с друг, които присхически се е установил вече за цял живот.
Олег, малко грубо си го описал, но си много близо до истината, повечето недейни и мързеливи хора отричат парите и възможнотите за успех просто защото гроздето е кисело и пътя до него не е достатъчно лесен.
С какъвто и да е той продукт не се получава, а с такъв измислен , който може да постигне таз печалба