за миналите периоди и баба знае и индикаторите на миналото са безпогрешни ...чакай да погледна янка и гепито как са на миналото спрямо съответно е/д и кабелаинак данни за минали периоди се публикуват на бая места![]()
за миналите периоди и баба знае и индикаторите на миналото са безпогрешни ...чакай да погледна янка и гепито как са на миналото спрямо съответно е/д и кабелаинак данни за минали периоди се публикуват на бая места![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
[IMG][/IMG]защо точно от тези месата , предния връх , ако гледаме долния индикатор е по висок от следващия връх................. въпросЩе дам пример ето как определям съпротивите за случая съм сложил две съпротиви
По принцип и така и търгувам червено фибо и жълто фибо
това са съпротиви . сега вкарвам и индикатора в действие
Когато гребена му е от долу значи е свръх продаден и аз продавам
Ще сложа и стрелки да ви е по ясно
http://prikachi.com/images/620/7362620X.png
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
През фючърса обикновено се гледа ... Но тиковия е достатъчно близо до него ...Общите обеми на форекс пазаря в реално време няма от къде да ги следиш.............
може да се гледа това което твоя брокер дава и съответно,неговия доставчик................иначе за целия обем освен централните банки и някой мегафондове,дали може някой друг да има достъп.........
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Emil Enchev (31-05-2014)
Ако гледаш конвенционалните данни за обеми в МТ4, то единственото което виждаш е колко навалица от твоя брокер се е хвърлил да купува дадена двойка валута. Не съм сигурен дали не ти дава информацията вкл. демо сметките регистрирани при него, абе въобще каквото реши, това ти дава - не мисля, че някаква масовост към едно явление дава ясна представа за пазара - според мен дава само една една информация - информация за това как всички действат по един и същи начин, независимо от това дали е верен.
----------
А за индикаторите - аз индикатори не гледам. Спрях да ги гледам след като разбрах как се изчисляват.
Повечето конвенционални индикатори се изчисляват на база пълзящи средни с някои корекции по формулите за изглаждане на линията. Другото е въпрос на графика и на визуализация.
Не е ли по-просто да си сложа средните на екрана и все едно гледам всичките индикатори едновременно.
Основния проблем на MACD е, че СЛЕДВА тренда, което не виждам с какво ми помага - аз тренда си го виждам и без индикатора, и най-неприятното е, че продължава да го следва още известно време след като вече тренда се е променил - колко време - зависи от насройките му.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
в мт4 не мож да се видят тез работитам най-много тиков обем да се гледа - ама туй е с други цели, таквиз междупазарни анализи не може да се правят по него
и той също не винаги показва каквото трябва да показва
![]()