форехсЪ вероятно да е все още във фазата "изкуство"общо взето мисля че няма пълна, точна и научно-доказуема теория до момента на която и да било стратегия дет я има по дебелите книги
![]()
форехсЪ вероятно да е все още във фазата "изкуство"общо взето мисля че няма пълна, точна и научно-доказуема теория до момента на която и да било стратегия дет я има по дебелите книги
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Форекса е доста различен от другите видове бизнес ...
Там обикновенно като извършва някаква дейснот получаваш доходи , а тук може да вършиш нещо и после да си на загуба![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В друг бизнес също можеш да работиш доста и накрая да се окажеш длъжник, даже това става постоянно![]()
Звездолин (08-06-2014), Spekulanta (08-06-2014)
Тогава хората защо не определят и бизнеса с хазарта ???????
Толкова е просто
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Защото точно нашия бизнес не го разбират хората, самото му естество е такова, че докато не си влезнал и успял до някаква степен няма как да го разбереш. Освен ако не видиш друг успешен трейдър, но такива има доста малко![]()
Успешните бизнесмени в другите сфера наистина са доста повече от успешните трейдъри. Но пък трябва да се дефинира и това успешен какво означава, разлини престави има всеки. Особенно за трейдърството, всеки мисли за ферарита и милиони в банката.
Язе за Бентли .... и кат компромис едно Инфинити мисля
То и трейдърството предполага портфейлиране, така че за определен период да няма или поне да е предвидима загубата ...
Ама ние като дейтрейдъри преминаваме (за себе си поне съм сигурен) правила и норми ...
Та затова печалбата не е управляема ... тоест не спазваме плановете, които драскаме набързо
И като преизпълним .... удриииии .... и изЕдем дървото))
Кино, ти замислял ли си се, че емблемата на Бентли е безглаво пиле ?Язе за Бентли .... и кат компромис едно Инфинити мисля
То и трейдърството предполага портфейлиране, така че за определен период да няма или поне да е предвидима загубата ...
Ама ние като дейтрейдъри преминаваме (за себе си поне съм сигурен) правила и норми ...
Та затова печалбата не е управляема ... тоест не спазваме плановете, които драскаме набързо
И като преизпълним .... удриииии .... и изЕдем дървото))
Та сега се чудя, дали не оприличават клиентите на марката, като такива
Порше и Ферари по цял КОН имат, Ягуара цяла КОТКА, Доджа има глава на коч/козел, някакво такова
РОЛС РОЙСА е с крилат човек....а бентлито е безглаво пиле с етикет като в супермаркет![]()
КинО (08-06-2014)