Защо да се задоволяваме с капане, като може да тече и то доста бурна рекаТук в този вид пазар възможностите са неограничени, стига да съумеем да ги използваме
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Звездолин (09-06-2014)
Тея работи не ги мисля аз дали ще капе или тече , гледам да съм добър в това което правя, а всичко останало е следствие. Така да се каже се фокусирам изцяло върху дейността, а не върху резултата, понеже той е само индикатор за това как се справяшако при първото всичко е ОК то значи и резултатите ще са ОК , а ако резултатите са негативни означава че не правиш нещо както трябва.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Може и да тече Инфеста
Но след такъв голям успех
Трябва човек да спре с форекса
Поне за известно време да си по отпочине ........
И тогава пак
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Аз не съм на мнение че трябва да се спира , това е все едно когато играта ти върви да искаш почивкаИли все едно след световното футболистите да спрат да тренират , трябва постоянно да се тренира и да се усъвършенстваме
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (09-06-2014), Звездолин (09-06-2014)
Е то човек може да превърне в хазарт всичко , стига да е такъвМисля че е по-добре да загърбим тази страст и да погледнем по-отговорно на всичко - защо хората толкова харесват хазартната тръпка
![]()
Но мисля че човек от зародиш си го има вродено в себе си хазартното
И колкото да си приказваме всеки от нас си я има тази черта
колкото и да го отричаме !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Хазарта е черта от характера на личността.Но ако не можеш да се владееш не сядаи![]()
Що се самозаблуждаваме.Туй си е чист комар,но с по-дълга времева зона.И,с лека нотка на наркомания,зомбиране и ОГГРОМНА САМОТА.Щото,всички ти викат-"Бегай,не се занимавай с глупости"Ослушвате ли се за евтини евраци.