Те и затова все повече им затягат режимите, пък брокера като реши, че си от модела на мръсните пари нищо не му речи той да те изпере срещу съответна сума.
Те и затова все повече им затягат режимите, пък брокера като реши, че си от модела на мръсните пари нищо не му речи той да те изпере срещу съответна сума.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз бях чел някакви коментари (не помня къде), че Бенчмарк е на ТИМ-аджиите![]()
А нали и за тях има градски легенди, че са герои от подземният свят![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
може, но си имат и цкб и още разни фирми та според мен са си решили проблема с прането
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Този гаранционен депозит не е ли за това, ако например не изплати печалбите нещо, клиента все пак да може да си получи парите?Няма причина да нямаш, даже да намериш брокер, който да изплати печалбата в друга сметка, а не в тая от която е допозирано.
Те разните валидации на акаунти за това са ги измислили, за да не могат да се правят такива шашми - нали знаете, че всеки брокер за да стане брокер прави някъде гаранционен депозит - за различните страни е различна сумата, но във всеки случай е голяма - за Българските например е 1.5 милиона лева, а съм чувал, че за някои държави е многократно повече и ако го хванат брокера да прави съмнителни трансфери съответно му вземат лиценза заедно с депозираната гаранция - едва ли заради някакъв акаунт с 5-10-20К долара някой ще си рискува целия бизнес
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той е за всичко - като я закъса по някаква причина брокера, да му го клъвнат - може и за неплащане да се вземе, може и за нарушения. По принцип за изпадане в ликвидна криза и невъзможност за плащане брокерите трябва да си имат застраховка - от там се покриват парите - поне в България е така, по чужбината не знам точно как е.
L1914 (30-05-2014)
Не е нито на единия....котировките на метата ги взимат от ФѝЦМ,макар,че чух че последните месеци са се отказали,макар че каквито шипове има на ФКСМ ,такива и на Бенча ,значи не е вярно....
другата им платформа котировките ги взимат от САКСО....а собствениците са си българи отвсякъде....говорил съм си лично с тях![]()
GGBG (30-05-2014)
Не е нито на единия....котировките на метата ги взимат от ФѝЦМ,макар,че чух че последните месеци са се отказали,макар че каквито шипове има на ФКСМ ,такива и на Бенча ,значи не е вярно....
другата им платформа котировките ги взимат от САКСО....а собствениците са си българи отвсякъде....говорил съм си лично с тях
Прав си, подвел съм се,
Сега намерих постовете в желевия форум, **CM са купили ODL.
Които явно са били доставчици на котировките на бенча, и така **CM им е станал доставчик.
Минков ,
Аз питах ли те ако изкараш някой лев през годината от някой БГ брокер и ги вложиш на сметка през същата година при друг БГ брокер ,дължиш ли някакви данъци ?![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ами сега вече си ме питал.
Първо няма значение дали брокера е български или не е.
Второ, дължиш данък, освен ако при втория брокер не си успял да загубиш част или цялата сума в рамките на същата година.
Ако си загубил част от сумата, то дължиш данък само върху не загубената част, а ако си загубил цялата сума в рамките на същата година, със сигурност поне проблема с данъците ти е решен окончателно.
saxsten (09-06-2014)