Да, 10% от трудно спечелените пари за цяла година и пари, които примерно можеш да загубиш след това. С плащането на данъка трябва да изтеглиш още 10% за да си сигурен, че ще си на нулата ако се случи нещо.
Да, 10% от трудно спечелените пари за цяла година и пари, които примерно можеш да загубиш след това. С плащането на данъка трябва да изтеглиш още 10% за да си сигурен, че ще си на нулата ако се случи нещо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е защо да е трудно, а и това са 10% от печалбата. В даден момент може да си 10% назад после пак нагоре и така нали си печелим систематично![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Предполагаемо да, но помисли какво се случва като теглиш редовно и накрая платиш и данъка...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То да плащаш,ама да живееш в нормална държава.А тук какво? Дерат ти кожите от гърба, и си развъждат мангали.
Те за това трябва да се заделят колко му е , според мен не е трудно всеки да си води лично счетоводство и да си заделя парите за данъците и за други разходи - като че управляваш компания![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Оф, той спор край няма, след като не се плащат данъци и осигуровки пък как да се изисква от държавата и т.н.
Тия решения всеки сам да си ги взима, в случая автора на темата ви дава как седят нещата, а пък вие какво ще правите си е ваш проблем и за което си носите отговорността когато се наложи..
Утре като влезе данъчна ревизия примерно никой няма да ви пита, какво ви е мнението за държавата.
----------
Това са си част от разходите, но някой хора не могат се извадят от наложената от рекламите представа комп и нет, някакви 100-1000 долара и вече почваш да печаташ парите.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Така си еникой не го касае кой какво си мисли, а и 10% не са много , не знам как е по другите държави в ЕС
![]()
Доколкото съм чувал далече не е по-малък този данък навън.
Това с мангалите е проблем, но той е проблем на целия ЕС и за съжаление не се решава правилно, но това, че ти дерат кожи от държавата просто не е вярно - имам си статистика за данъчните плащания в отделните държави на ЕС - мога да кажа, че само в Кипър данъците леко се доближават до нашите по размер - на всякъде другаде данъците са много по-големи, някъде в пъти превишават нашите.
Не напразно част от бизнеса ми е свързан с изнасянето на чужди бизнеси в България - от няколко години насам много холандци, британци, германци изнасят бизнесите си в България заради ниските данъчни и осигурителни ставки и са много добри клиенти (е повечето, не всички) щото тука всичко им се струва на промоция.