Така по става. Щото аз под "да успееш" имах предвид да успееш да изкарваш месечно някакви суми от рода на тази да изкараш с нея една хубава едносемична почивка... поне!. На хотел, не на каравана, и то барабар с пътните.Иначе да - и с по-малка сума може да успееш, въпросът е след колко време. Колкото по-малка е сумата, толкова по-бавно и мъчително и то само с много търпение и супер дисциплина да изкарваш дълго време в началото по няколко цента/долара на сделка, докато се събере капитал за печалби като от второто ми изречение.
Е ми с 500 кинта и по малко търпение може да се изкарат кинти за почивка.
Със сто кинта аз не бих търгувал,пропиляни пипове за без пари ми се чини тъй.
Всъщност най важното е да ти се отдава занаята и кинтите неусетно ще дойдат.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (13-09-2014)
Значи още не те е парил пазарът както той си знае. Някак си така ми се чини от всичко, което съм прочела досега за стила и успехите ти. Или си някакъв супер природен талант с елементи на ясновидство.
А стопове поне ползваш ли, че не си спомням. И удряни ли са чат-пат?? Че вече и ако ударени стопове нямаш, само сделки на плюс....
----------
Е това вече е много умна приказка.Малкият капитал може да се ползва само за обучение и с ясната нагласа, че или ще се печелят малки/несъществени суми или ще се фалира.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
penman (13-09-2014)
Много ми е смешно това че видиш ли талант съм бил аз пък не се възприемам като някакво чудо.
Пак казвам,гледаме една и съща графика,тайна няма,разликата очевидно е само в възприятията,размишлявайт над това.
Стопове ползвам,стопове ми удря единствено когато се правя на лаком гъз и прави контри на тренда и най вече защото в такива моменти се случва да не си спазвам стратегията за вход но пак е изключително рядко да кажем от десет сделки една е с ударен стоп и той е от невероятните за 100 и други умници 5-7 пипа според спреда.
Последна редакция от Звездолин : 13-09-2014 на 22:25
Е то по принцип се броят пипсове докато се търгува. Почнеш ли да броиш парите си жив фалирал. Справка моята тема. Прилични резултати в пипсове, докато не почнах да се мръщя на 1 -я $ дневно, който де факто си беше около 2-3 % профит върху капитала![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (14-09-2014)
А ми всъщност с 500 кинта могат и чудеса да се направят.
С 5 кинта на пип и да кажем ордер с 700 пипа резултат литваш бърже и ако е умен и разумен човек може чудесата да продължат до безкрай.![]()
Пенман, що чак на обиди го изкарваш? Може пък човека наистина на гола графика да търгува. И аз така в началото търгувах и до един момент имах много добра успеваемост. Даже цял един месец, барабар с демото отначало 2 седмици.Аз не ломотя, но твоето със сигурност е шикалкавене. Знаеш ли, искам да ти кажа, че това е сериозен форум за форекс и твоите магарешки басни не са ни особено полезни.
Пиши си ги в свободната зона, ако обичаш нещо друго освен себе си. Верно ли ни взе за толкова прости?Лоша преценка мен, много лоша.
![]()
И тъкмо си бях казала "брей, то колко лесно било"... То не че имам против да е лесно. Ма може пък той да е по-особен талант.
Ако не се издъни в близките седмици може даже да му копираме сделките.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 13-09-2014 на 22:36
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз бях същия преди години, че и печелих даже, кристално ясно ми е какво се случва на този етап и също какво се е случило или ще се случи след това
Ели, търговията на "гола графика" не е ПА система, а липса на система, за система не се говори изобщо първите месеци и дори години, а какво остава да говорим за успех с такава...
L1914 (14-09-2014)
ЛогичноУсилията, които се полагат, трябва да са съразмерни с печалбите. Човек бързо ще загуби интерес, ако изкарва някакви си 1-2$ на ден. Не си струва усилията
![]()
Само дето тия 700 пипа в най-добрия случай трябва да ги чакаш 4 седмици и то ако имаш лудия късмет да улучиш началото на движението. С ливъридж от 1:200 нагоре и половин стандартен лот на eur/usd или 1 на Инста. Taкова нещо за последен път се е случвало февруари 2013 и последните седмици. Промеждутъкът е година и половина. Хайде наслука на търпеливите.Взех произволна валутна двойка, но другите не са много по-различни.
Тези бързи литвания....знаеш ли как болят като литнеш, че вземеш и паднеш?
Малко самоуверено и не много в час с реалността ми звучиш.
Нормално за начало и късмета на начинаещия.