Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абсолютно, трябва да има смях и забавление в живота, казват било доста полезно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (13-09-2014)
той Магареско е сериозен и за бая работи е прав, ама требе да се гледа цялата ситуация, не само колко пипоне сме изкарали200 с 20-30 може да се хващат редовно даже, обаче успеваемостта най-вероятно ще е ниска
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
смехът лекува http://www.blitz.bg/article/16467![]()
![]()
Не говоря за дългосрочни а интрадневни.
Брато,ТИ като не можеш да влизаш с малки стопове не мисли че други не могат!
И Брато ако не влизах с малки стопове с обемите които съм влизал и продължавам да влизам отдавна да ме е ударил марджин кола и да съм нулирал и двете си сметки.
А това Брато НИКОГА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО!!!
Набий си го в тиквата вече!
Не съм тънкообиден,а просто не търпя тъпи коментари от хора които не са ми на нивото на уменията и възможностите.
100, обаждаш се неподготвенколегата звездолин не борави с толкова големи стопове от порядъка на 20-30 пипоня
стопът му е 2-3 МАХ 5 пипа и търси Р:Р=1:100
![]()
![]()
----------
добре тогава говориш като пияна жена на 8-ми март с пу*ката сиНе говоря за дългосрочни а интрадневни.
Брато,ТИ като не можеш да влизаш с малки стопове не мисли че други не могат!
И Брато ако не влизах с малки стопове с обемите които съм влизал и продължавам да влизам отдавна да ме е ударил марджин кола и да съм нулирал и двете си сметки.
А това Брато НИКОГА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО!!!
Набий си го в тиквата вече!
Не съм тънкообиден,а просто не търпя тъпи коментари от хора които не са ми на нивото на уменията и възможностите.![]()
р:р 1:10 най-малко и успеваемост 90% като чета какво се пишеАбе яка работа, би трябвало за тия 2 месеца вече да имаме първия милионер във форума? Капитала изобщо не е важен даже, трейдинга е единствения бизнес в световен мащаб, в който капитал не се иска.
L1914 (13-09-2014)
Моабета загрубя сериозно !
Не е нужно да се палите толкова. Всеки си има мнение. За един е невъзможно да се поставят близки стопове, друг си мисли , че е безумие да се търгува с далечни стопове.
Светът е шарен . Ай наздраве на всичкото традер.И не ме почвайте мен сега!!!
![]()