Пълна скръб е в момента. Такива държавници няма да видим скоро. Просто дории да се появи илище го покварят и него илище го гръмнат.
----------
Всичко е игра и има винаги някой който дърпа концитена куклите. И майчето и тя такава. Няма разлика.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Майчето е много лакума,може и от СерГея да е повече..................
...........................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те лидерските постове не са за хора с обикновени желания, трябва се отличаваш от масовката и да си доста по----
А сергей ще си го схруска кат върша според мен.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Чак пък толкова ..... все още е фактор, независимо, че няма да е председател. А и поста в ПЕС не е малко. Ако не друго евро депутатското място му е сигурноТе лидерските постове не са за хора с обикновени желания, трябва се отличаваш от масовката и да си доста по----
А сергей ще си го схруска кат върша според мен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Поста си е пост в европарламента, тук си е тук и си има всеки ден оперативна работа, едва ли ще може да дърпа конците на силен характер, на по-вероятно е да иска стойнев да о наследи, че да го командори.
Обаче ако се върнем към историята, първанката избра серегейчо, щот уж младичък и послушничък ,пък тя каква стана
Тепърва ще се разгаря войната в БКП-то................
а нищо чудно и старата гвардия да надделее и да върне Първанката на бял кон........
Мисля, че изпусна шанса, вече все пак е лидер на друга партия, а и както наблюдаваме, че българския политик от всички цветове като пипне власт нещо му става, това да разчиташ на договорки умряла работа
При нас друга партия е само външен етикет.............
съдържанието е едно и също...............
Бойко Борисов се обадил на Цв. Цв. :
- Цецо, прави, струвай, да хванеш тоя художник, дето е изрисувал всички супергерои на паметника на Съветската армия!
- ОК, шефе! Ще го вкараме в затвора веднага!
- Абе, Цецо, няма да го затваряте, ще го водите на паметника да нарисува и мен, ‘щото ме е пропуснал!![]()
masta (06-07-2014)
ем те го бяха нарисували Боко - мисля за един ХелоУЙнпак малко абстрактно беше, ама си личи, че е той
па и автора тогаз го бяха интервенюирали и той си обади
![]()