Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз смятам че по-голям учител от практиката няма, но винаги за да се включиш в играта трябва да познаваш правилата й, но само правилата не те правят добър играч - всичко е комплексно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е обаче достатъчна само практиката. Трябва човек да знае и теория. Все едно да почне да кара кола без да познава правилника за
движение по пътищата. При форекса си има сецифични тънкости, които не се научават лесно.
Като поткараш колата бързо влизаш в час кое къде и какнагаждаш се според средата , а теорията често не е в синхрон със средата , дори и по пътищата
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
malivatha66 (20-06-2014), penman (20-06-2014)
Палачът вдига брадвата и казва на осъдения:
- Какво се мръщиш бе, ти си лесен. А аз след работа трябва и дърва да цепя...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
jivko78 (20-06-2014)
Така е по принцип, но винаги има неща които няма как да се научат от практиката! Ти например замислял ли си се как влияе инфлацията на златото?
Защо толкова се плашат от дефлация?
Не се замислям много над тези неща , понеже практикувам техническия анализ и фундамента не ми е страст![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Да, ама си трябва и фундамент. Ето вчера маса хора фалираха от златото, защото то на практика тръгна срещу правилата на техниката.
Явно това движение нагоре се дължи на някакъв фундамент? Който ги чатка тези неща се е облажил доста!
Практика без теория е глуха, а теория без практика сляпа. Не става само с едното!
Ръка за ръка заедно това е. Както казваше един мой преподавател: Аз ви давам основата, това е теорията.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,