Ами ако решиш отговори ми на простичкия въпрос и питай каквото те интересува, така е културно![]()
Ами ако решиш отговори ми на простичкия въпрос и питай каквото те интересува, така е културно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Целите не са ограничени, само минимум имам. И с 1:1 и нагоре взимам сделките само
Ти си сега![]()
ем може да се съчетаят двете неща бря - да се дискутирва разтягането на локуми примернодаже е още по-добре ако се прави със силно научен високо профилиран тон
само с 2, 5 и 30 процента не става
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Стига спами ся, че има таван на постовете и премине ли се, следва бананя
Много мразя някой да ме ограничава. То не че съм близо до лимита, ама все пак![]()
Олег, аз планирам търговия с минимум 2лота първоначално веднага щом направя 3-те поредни месеца с не повече от 2-3 грешки и минимум 200 пипса което е нещо като минимум за по-лош месец. В момента съм на косъм от едно от условията, което би трябвало да значи, че остават броени месеци само. Подобрението е почти линейно последните 6месеца, гаранции няма разбира се, но както знаеш нямам примка на врата и мога да си позволя времето
Сещам се още нещо - не са ли много малко 100-те пипса, които гониш при положение, че стоповете ти се въртят около 20 пипса? Също крайния вариант на системата, която ще ползвашза колко време назад е тестван?
Стоповете рядко са по 20. Още по-рядко са и цели. 100 е малко, така е. Но ме устройва. Защото ми покрива това което ми трябва, а всичко над това е повече от добре дошло.
Месеца има 30 дни, като махнем уикендите, остават 20 дни. Като махнем празниците през работните дни, както и някои друг ден когато физически няма да съм налиния, остават 10дни. За тези 10 дни трябва да имам поне 10сделки.
Ако има повече сигнали, ще имам повече сделки, но като се случи ниска волатилността и нямам сигнали, няма как да имам и сделки.
Както казах, аз проблем с дисциплината нямам и не влизам в сделки ей така за спорта![]()
е то туй не са ли ти за един пазар само сделки бряпа ти май бая повече от един пазари търгуйваше
![]()
таваня пак не е малко - ку се пишат само убави постове с цел дискусия трудно се стига![]()
От колкото повече сделки е съставена печалбата за седмицата или месеца, толкова по-сигурно това ще е ежемесечната цифра. Колко инструмента ще се следят паралелно между другото?
Доста време отделям за форекс. Поне 5-6 часа на ден, а когато съм с отворени позиции може да се случи и да не мръдна от компа докато не ги затворя.![]()
теоретично тъй наистина - ама пазаря според обема и волатилността и наличието/отсъствието на големи трендове придобива един вид характер - и тоз характер може да пасва или да не пасва на схемите за търговия (по-скоро те на него) - и оттам да се получи малко разлика
![]()