Ако и за влизането в ЕС ни бяха попитали
можеше сега да не се налага да гласуваме кой точно да пратим там на издръжка![]()
Ако и за влизането в ЕС ни бяха попитали
можеше сега да не се налага да гласуваме кой точно да пратим там на издръжка![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
много антипатична визия има гусин Пеевски, сигурен съм че е знаещ и можещ, за да му се позволява толкова да се нагруха, но пък като го видя и ми идва да сменя каналанищо лично гусин Пеевски, нищо лично
абе кой ще ни пита нас за нещо сиведнъж роби на тия мушмороци, втори път роби на ЕС, само от много кихане големият НАТО-вски брат да не се нахвърля по крачолите, че тогава жална ни майка 'що избраха НАТО пред Русия'
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Делян Пеевски :
"Евродепутатството не е самоцел за мене и ще ви го докажа"
И отстъпва удобния евродепутатски стол
в полза на екоминистъра Искра Михайлова .![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
е те тука грешишза господжа Михайлова може и да е удобен стола, ама за Делянчо е прекалено малък
поне два таквиз трябват
аз напреди казах, ама кой да слуша
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
masta (26-05-2014)
Така, така........като гледам колко сте мераклии за разпокъсана и разединена Европа........Китай и Путин само това чакат да ни яхнат и яздят до края на света.....те ще си разиграват кончето, а ние ще скърцаме със зъби в безсилието си да ги спрем...... Недоумявам как може да има такива слепци, които да не го виждат........... Тогава те ще си направят Евразийския съюз от Лондон до Владивосток и ще доминират в него - икономически и геополитически........само че не забравяйте, че от камшика на Путин ще боли мнооооого повече.....съветската попара сме я ли вече.![]()
Може и това да е истинската и основна причина
поради която се отказва от мястото в Брюксел![]()
Сега, ще има сутрин, обед и вечер да слушаме Боко -аз ги бих и така до безкрай.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
GGBG (26-05-2014)
Ужас, няма да излезе от телевизионите студиа и сайтовете, и шлифера Цвъчко сега както са го оправдали на първа инстанция(
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
лелей, ивчето пак избухва с нерезонни изказванияще ни глобавят, че ще псуваме, ще забранят гейбраковете и ГМО, ще вкарват в затвора неясно как забогатели опозиционисти
![]()
а това че парното може да ни е 20 лв а не 120 лв, голям праз, на мен евтината демокрацията ми плаща парното и тока
и такса пренос и такса високо ниско напрежение
много по-зле ще е да ни глобяват, да забранят ГМО и да вкарват в затвора мушенници
аз съм много дълбоко разочарован, че е имало хора които са гласували за Барека, има хора които не си дават сметка какво всъщност са Евродупитатски избори, слагат някакви бизнесмени в Ойропарлямента, заради кампания изградена на 'ще раздавам на децата таблети, за да се прегърбват и ошашавят от малки, нищо че учени доказват колко 'положително' действат съвременните технологии над интелекта на децата, ще вкарам Бойко в затвора, нищо че не съм в парламента и нямам никаква власт за да предавявам нещо повече от Вас като граждани'какви хора са му се вързали, без да включвам платените
Боко ясен, и резултатите му ясни, тия ги турнаха уж да ни спасят от ЕРП-тата и скъпия ток, те какво направиха, ни глоба ни нищо, само пушилка, епь като за една година не можете да се справите с един проблем, 'за които' свалиха предишното правителство, къде се бутате въобще, а интерпретациите снощи на ББ за футболния отбор бяха повече от брилянтни, как не се намери един журналист да го прекъсне и да му каже, че говорят за политика, а не за футбол на елементарния му интелект![]()
![]()