Хич не ме е еня за герберчета-мерберчета..........
учуди ме това,че чак до десети от процента са го сметнали толкова рано...............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що си губите времето с тъпи работи. По тъпо от избори в тая държава НЕМА!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nnikos (25-05-2014)
Стига си дуднал бе, ... ходи изкарай сто кинта покрай някоя партия, таман ше стигнат за почерпка ... Аз е сега излазям и отивам на "пазаря", ... да видим нивата кви са и дъл са очакват гапове ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Как никой не ме пресрещна да предложи някой лев.
Обаче ми прави впечатление, че засега само блиц и пик пускат прогнози, миналата година го правеха всички, та дали няма нещо да ги глобят поне.
След голямото изборно нарушение на Барека- че поздравил българите с 24 май от името на партията, да видим.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
А Мирката Радевата ся кат са замисля, нещо май не съм и слушал нежното гласче по таз кампания, дан е сменила бизнеса ... ?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
По-скоро не е имало купувач за услугите й,чета че по Столипиново 60лв дава за глас
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
аз се чудя дъл няма да има организиран бизнес по сезирване на проКУРатурата за закупуване на гласовевъпреки че предната година нъл доказаха у съда, че дюгана пазарувал, ама реални последици нямаше (освен за прекия купувач и продавача)
![]()
Евала за информацията Novak! Ако ти се занимава да я ъпдейтваш, да знаеш, че има кой да я следи.
Novak (25-05-2014)