Те и сега са ни скроили капите, но поне го знаем и не храним напразни надежди.
----------
Не съм сигурен за значението на думата, но този път движенията са с по-големи амплитуди и повече потенциал.
Последна редакция от disel84 : 25-05-2014 на 08:15
Къде слушаш текущите резултати ..... нали е забранено, да се дава движението на партиите в изборния денИзненадващото е че БСП води, както и Атака, макар че Волен вече няколко пъти натъртва, че преди всички избори социолозите му вещаят политическа гибел, пък то все не се оказва точно тъй.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми не ги слушам, мерят температурата в Станишевград, Боковград и т.н.
Прогноза за времето.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
тия термометри много шарени,да видим накрая кой е бил най точен.............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За колко процента активност става въпрос.................
......................
За БСП-арите го очаквам и не ме изненадва, но за Болен се надявах да се прояви малко творчество и разум, ... ама то, ... от кой ...Изненадващото е че БСП води, както и Атака,
----------
Няма бе, там сме, ... само да минат маалите и да са освободи място ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
masta (25-05-2014)
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark